2777
2789
عنوان

میخواهم که بر گرده خودم کات کردن ، چیکار کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 22 پست
تازه ۲۱سالته چرا انقدردنبال شوهری. یکم عزت نفس داشته باش توهمه دوره های زندگیت که حتمانباید یه جنس م ...

اینجوری نیستم اصلا که دنبال ازدواج باشم ولی برای آینده خب باید بفکر باشم. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچی متاهله هیچوقت برنمیگرده بهت قول میدم مگه الکیه باید مهریه بده ازکجا بیاره مهریه بده سکه به این ...

فهمیدم حرفاش همش دروغه تموم کردم باهاش هر چی زنگ میزنه جواب نمی‌دم پیام هم میده سین نمیکنم. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

خب اشتباه کردی بدون شناخت قبولش کردی الان دیگه پسرا مثل قدیما نیستن الان متاهلن و دوست دختر میخوان ب ...

آخه خیلی پسر خوبیه خیلی هم دوستم داره هنوز من عجله کردم اصلا تقصیر اون آقا بود بهم از اول راستش رو نگفت

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

آخه خیلی پسر خوبیه خیلی هم دوستم داره هنوز من عجله کردم اصلا تقصیر اون آقا بود بهم از اول راستش رو ن ...

حالا بزار منم یه چیزی بگم منم یکی باهام دوس شد بعدا تحقیق کردم بچه هم داره سریع کات کردم مرد سالم خیلی کمه 

خدایا داده ونداده ات راشکر
آخه خیلی پسر خوبیه خیلی هم دوستم داره هنوز من عجله کردم اصلا تقصیر اون آقا بود بهم از اول راستش رو ن ...

خب شما عاشقش نبودی عزیزم وگرنه مقایسه اش نمیکردی اگه میتونی چند سال رو به انتظار بشینی پیام بده برگرده ولی ممکنه چندسال بعد از هم سرد بشین جدا بشین فقط عمرت هدر بره اگه مطمئنی بعدها مقایسه اش نمیکنی با شرایط بهتر برگرد سمتش... ولی بدون شغل و درامد خیلی تو زندگی مهمه نود درصد غم و غصه های ادم بعد متاهل شدن بی پولی و حسرته شرایط اقتصادی کشورم که خیلی سخت شده.. اگه پشتوانه داره قبولش کن

چقد عجله داری واسه شوهر کردن دختر خوب...یه مدت صبر کن.بذار فکرت راحت باشه روحت استراحت کنه انشالله سرنوشت بهترین موقعیت هارو سرراهت میذاره

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀