roghayekhanooom مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 541 عنوان حقوق خوندین 125 بازدید | 20 پست کسی هست حقوق خونده باشه نیاز به یه راهنمایی دارم 1398/03/02 | 03:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamaneyasamin عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 1339 من دوست دارم حقوق بگیرم حوصله حقوق خوندن ندارم 😁😁 حاج خانوم تکرار غریبانه روزهایت بدون حاج اقا چگونه گذشت...
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37178 سوالتونو بفرمایید یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
roghayekhanooom مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 541 نزدیک به دو سال پیش همسرم شی شیشه ای به ستم پرتاب کرد و قسمتی از بدنم زخم عمیقی بردداشت الان اون قسمت گوشت اضافه آورده میتونم با مراجعه به پزشک قانونی نامه علیه شوهرم بگیرم
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37178 نزدیک به دو سال پیش همسرم شی شیشه ای به ستم پرتاب کرد و قسمتی از بدنم زخم عمیقی بردداشت الان اون قسم ... بله یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
فسقلیشونم عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 10247 میتونید برید اما هرچقدر مدت طولانی تری گذشته باشه بخاطر اینکه اون جراحات بهبود پیدا کرده درصد کمتری از شدت جراحت به دادگاه داده میشه. و اینکه اثبات اینکه این جراحات مربوط به دعوا بوده سخت تر میشه 💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
roghayekhanooom مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 541 میتونید برید اما هرچقدر مدت طولانی تری گذشته باشه بخاطر اینکه اون جراحات بهبود پیدا کرده درصد کمتری ... نمیخوام شوهرم بفهمهجاش گوشت اضافه اومدهو برآمدستدیگه مشخصه زخمش عمیقهاون موقع نتونستم برم الان میخوام نامه داشته باشم برا مدرکاطرافشم یه زخمهای سطحی کوچیک ایجاد شده که جاش سفید شدهنیاز به بخیه داشته که بخیه نکردمدو هفته طول کشید تا خونریزیش بند اومد
فسقلیشونم عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 10247 نمیخوام شوهرم بفهمه جاش گوشت اضافه اومده و برآمدست دیگه مشخصه زخمش عمیقه اون موقع نتونستم برم ال ... پزشکی قانونی متوجه میشه که بر اثر چی بوده. یعنی فقط میخوای بری ببینی جرمش چیه یا از شوهرت شکایت کنی؟ 💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
roghayekhanooom مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 541 پزشکی قانونی متوجه میشه که بر اثر چی بوده. یعنی فقط میخوای بری ببینی جرمش چیه یا از شوهرت شکایت کنی؟ نمیخوام شکایت کنم و نمیخوام شوهرم بفهمهشنیدم یه نامه میدن برا طول درمان و کتک کاریکه میتونی داشته باشی.برا وقتی که بخواهی شکایت کنی
فسقلیشونم عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 10247 نمیخوام شکایت کنم و نمیخوام شوهرم بفهمه شنیدم یه نامه میدن برا طول درمان و کتک کاری که میتونی داشت ... اره میتونی بری نامه بگیری. 💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎