2777
2789
میشه مراحل رو بگی  نیاز به شکایت نیست

باید بری پاسگاه. اونجا دلیلتو بگی که چرا میخوای بری پزشکی قانونی. بعد ازشون بخوای که بهت معرفی نامه بدن برای رفتن به پزشکی قانونی. چونکه ادم عادی و بدون دلیل نمیتونه مستقیما بره پزشکی قانونی. اصلا همچین چیزی نمیشه. حتما باید از طرف پاسگاه یا دادگاه معرفی بشی برای رفتن به پزشکی قانونی. حالا چون نمیخوای شکایت کنی باید بری پاسگاه. البته امکانش هست که بهت معرفی نامه ندن. میری پاسگاه مامور برات صورت جلسه میکنه دلایل و... رو و بعد ازش تقاضای معرفی نامه میکنی. بعد که بهت داد. با کارت ملی میری پزشکی قانونی(ادرسشو خود مامور بهت میگه) بعد اونجا یه سری فرم پر میکنی یه هزینه هم میدی و بعد برات زمان معاینه میذارن. هر تاریخی ک گذاشتن توی اون تاریخ میری و معاینت میکنه و بعد جوابشو میفرسته پاسگاه میری اونجا جوابتو میگیری

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان