2777
2789
عنوان

سحری😲

338 بازدید | 23 پست

شماهاسحری چی میخورین که تو طول روزگشنتون نمیشه وبی حال هم نمیشین؟😞😓😖😑

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما برنج و خورشت 

من شخصا یه لیوان آب جوشیده که هنوز داغه قبل سحر یکی بعد سحر کمی داخلش تخم شربتی میریزم 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع

کل روز روتوبی حالی وسر درد سپری میکنم😓😩😩

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
برا من نیمرو خوب جواب میده

عه خوشبحالت😩

اگه گشنه و بی حال نشیم روزه نیست که دیگه ولی اینا خوبن کباب تابه ای مرغ نخودپلو با مرغ عدس پلو

نخود پلو چطوریه دوستم نخود فرنگییا ازنا ک توآش میریزنن

بی پناهی یعنی  زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد.... 

یه روغن گرم مثل مصطکی با سیاهدانه در طول روز به معدت بزن و ماساژ بده خیلی تاثیر داره دیگه معدت به اصطلاح چنگ نمیزنه من خودم اگر خیلی معدم قار و قور کنه با روغن ماساژ میدم جهت عقربه های ساعت دایره ای

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
یه روغن گرم مثل مصطکی با سیاهدانه در طول روز به معدت بزن و ماساژ بده خیلی تاثیر داره دیگه معدت به اص ...

جلل الخالق😨😨😨😨

نخود پلو چطوریه دوستم نخود فرنگییا ازنا ک توآش میریزنن

نخود فرنگی

نخودو بذرم نیم پز بشه

برنجو هم بذار موقع دم انداختن شوید بریز و نخودم قاطی کن بذار دم بکشه

اگه بین برنج مرغ نیم پز بذاری که باهم پخته بشه عالی میشه

نخود فرنگی نخودو بذرم نیم پز بشه برنجو هم بذار موقع دم انداختن شوید بریز و نخودم قاطی کن بذار دم ب ...

تقریبامثل باقالی پلو درسته؟؟؟