2777
2789
عنوان

چه مرگمه یعنی ؟

207 بازدید | 28 پست

شب یه دفعه ای توش قلب گرفتم نفس ام هم یه کم تنگ شده بود ،دوباره بهت شدم ولی باز یه کم این جوری شد 

دکتر نمی تونم الان برم مامانم از ایناست که خیلی می ترسه و هول می کنه 🤕

سابقه اصلا نداشته ، باردار هم نیستم 

تجربه ای ندارید؟

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔

سیگار قیلون اینا میکشی؟

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشب یه دفع ای صدا اومد با ترس از خواب پریدم ، ربطی نداره ؟ 🤦🏻‍♀️

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
سیگار قیلون اینا میکشی؟

نه عزیزم حتی ۱ بار 

استرس نداشتی این چند روز؟

استرس یا ناراحتی

ممکنه پانیک اتک باشه

یواشکی که مامانت متوجه نشن یه تماس بگیر ۱۱۵

راهنماییت میکنن 

یه سری سوال میپرسن اگه نیاز باشه ازت میخوان بری اورژانس وگرنه راهنماییت میکنن آروم شی

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
ادامه داره؟

الان باز بهتر شدم و ضربان قلبم کم شده قبلش ۱۰۰ بود 

استرس نداشتی این چند روز؟ استرس یا ناراحتی ممکنه پانیک اتک باشه یواشکی که مامانت متوجه نشن یه تما ...

ممنون عزیزم از راهنماییت ❤️

چرا این دو هفته خیلی روزای بدی داشتم 

منم چندشبه اینطور شدم قبلا پانیک داشتم ی هفته ای هست با هراس مردن از خواب میپرم .از وقتی دوست خواهرم از پاراگلایدر سقوط کرد و مرد بدتر شدم .همش دارم به مرگ فکر میکنم شبا حالم بده

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
منم اینقدر استرس دارم همش تو همین حالم استرس نداری؟

کلا که خیلی استرسی ام ولی اره این دو هفته خیلی بد بود ، باز چند روزه حال روحی ام بهتره قبلش که جهنم بودم 🙁