___موکوشله___ مدیر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 2327 عنوان چه مرگمه یعنی ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 28 پست شب یه دفعه ای توش قلب گرفتم نفس ام هم یه کم تنگ شده بود ،دوباره بهت شدم ولی باز یه کم این جوری شد دکتر نمی تونم الان برم مامانم از ایناست که خیلی می ترسه و هول می کنه 🤕سابقه اصلا نداشته ، باردار هم نیستم تجربه ای ندارید؟ دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔 1398/03/01 | 23:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سانتو عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 1779 بارداری؟بهتره فشارتو کنترل کنیاگه دستگاه فشارسنج داری همین حالا فشارتو بگیر یادمان نرود...انسان بودن،پاک بودن،مسیول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن،وظیفه نیست! بلکه باید جزء صفت آدمی باشد.
تامیلاجووون عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1057 ممنون عزیزم از راهنماییت ❤️ چرا این دو هفته خیلی روزای بدی داشتم احتمالا بخاطر همونهیه تماس با اورژانس بگیر تا خیال خودتم راحت شهان شالا که چیزی نیست بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
dokhtaregilan عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 2061 گاهی ادم اینطوری میشه, منم شدم, اکثرا از استرسه نفس عمیق بکش اب بخور دراز بکش, من خیلی تپش داشته باشم یه پروپرانول ۱۰میخورم یه ربع بعد خوب میشه نفس هم با تپش قلب تنگ.میشه
___موکوشله___ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 2327 منم چندشبه اینطور شدم قبلا پانیک داشتم ی هفته ای هست با هراس مردن از خواب میپرم .از وقتی دوست خواهرم ... اخی چه بد دیشب پنجره باز بود یه دفعه یه دختر از خیابون با یه حالت وحشتناک داد می رو آقا گفتم تو رو خدا بروو ، با یه حالت خیلی بدی از خواب پریدم رفتم دم پنجره ببینم چی شده که اگه نیازه زنگ بزنم پلیس که دیگه صدا نمیومد دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
___موکوشله___ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 2327 گاهی ادم اینطوری میشه, منم شدم, اکثرا از استرسه نفس عمیق بکش اب بخور دراز بکش, من ... ممنون ❤️ دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
adrinaaaa عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 2786 کلا که خیلی استرسی ام ولی اره این دو هفته خیلی بد بود ، باز چند روزه حال روحی ام بهتره قبلش که جهنم ... به نظرم از استرسه ی دکتر برو من که اصلن نمیرسم به خودم متاسفانه بی پناهی یعنی زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد....
___موکوشله___ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 2327 احتمالا بخاطر همونه یه تماس با اورژانس بگیر تا خیال خودتم راحت شه ان شالا که چیزی نیست ممنون عزیزم ❤️ دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
___موکوشله___ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 2327 به نظرم از استرسه ی دکتر برو من که اصلن نمیرسم به خودم متاسفانه منم همین طور ، بدتر این که مامانم خیلی ترس از بیماری داره اصلا جلوش نمی شه چیزی گفت ، اگه تکرار شد بدون این که بفهمه باید برم دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
___موکوشله___ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 2327 بارداری؟ بهتره فشارتو کنترل کنی اگه دستگاه فشارسنج داری همین حالا فشارتو بگیر نه عزیزم باردار نیستم دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
___موکوشله___ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 2327 چیزی نیس گلی آب بخور نفس عمیق به چیز بدم فک نکن ممنون عزیزم ❤️ دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
adrinaaaa عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 2786 منم همین طور ، بدتر این که مامانم خیلی ترس از بیماری داره اصلا جلوش نمی شه چیزی گفت ، اگه تکرار شد ب ... منم مثله مامانتم خخخ اصلن فوبیا دارم دردام هم بیشترش روان تنیه روانشناس تشخیص داد خیلی بده واسم دعا کن بی پناهی یعنی زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد....
___موکوشله___ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 2327 منم مثله مامانتم خخخ اصلن فوبیا دارم دردام هم بیشترش روان تنیه روانشناس تشخیص داد خیلی بده واسم دعا ... ان شاالله آرامش داشته باشی ❤️من مامانم تو بچگی دور از جونت مامانش از سرطان فوت شده خیلی روش اثر گذاشته دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
adrinaaaa عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 2786 ان شاالله آرامش داشته باشی ❤️ من مامانم تو بچگی دور از جونت مامانش از سرطان فوت شده خیلی روش اثر گذ ... منم با ی بیماری اینطوری شدم و متاسفانه سالهاست دلهره واسترس تو جونمه خدا کمک کنه مادرتونو که آرامش برگرده به دلش استرس خیلی سخته بی پناهی یعنی زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد....
___موکوشله___ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 2327 منم با ی بیماری اینطوری شدم و متاسفانه سالهاست دلهره واسترس تو جونمه خدا کمک کنه مادرتونو که آرامش ب ... عزیزم می فهمم خیلی سخته 🙁 می فهمم حالت رو حق داری ممنون ❤️ دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔