2777
2789
عنوان

چه مرگمه یعنی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 28 پست

بارداری؟

بهتره فشارتو کنترل کنی

اگه دستگاه فشارسنج داری همین حالا فشارتو بگیر

یادمان نرود...انسان بودن،پاک بودن،مسیول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن،وظیفه نیست! بلکه باید جزء صفت آدمی باشد.
ممنون عزیزم از راهنماییت ❤️ چرا این دو هفته خیلی روزای بدی داشتم 

احتمالا بخاطر همونه

یه تماس با اورژانس بگیر تا خیال خودتم راحت شه

ان شالا که چیزی نیست

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی ادم اینطوری میشه, منم شدم, اکثرا از استرسه  نفس عمیق بکش اب بخور  دراز بکش, من  خیلی تپش داشته باشم یه پروپرانول ۱۰میخورم  یه ربع بعد خوب میشه  نفس هم با تپش قلب تنگ.میشه 

منم چندشبه اینطور شدم قبلا پانیک داشتم ی هفته ای هست با هراس مردن از خواب میپرم .از وقتی دوست خواهرم ...

اخی چه بد 

دیشب پنجره باز بود یه دفعه یه دختر از خیابون با یه حالت وحشتناک داد می رو آقا گفتم تو رو خدا بروو ، با یه حالت خیلی بدی 

از خواب پریدم رفتم دم پنجره ببینم چی شده که اگه نیازه زنگ بزنم پلیس که دیگه صدا نمیومد 

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
گاهی ادم اینطوری میشه, منم شدم, اکثرا از استرسه  نفس عمیق بکش اب بخور  دراز بکش, من   ...

ممنون ❤️

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
کلا که خیلی استرسی ام ولی اره این دو هفته خیلی بد بود ، باز چند روزه حال روحی ام بهتره قبلش که جهنم ...

به نظرم از استرسه ی دکتر برو من که اصلن نمیرسم به خودم متاسفانه

بی پناهی یعنی  زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد.... 
احتمالا بخاطر همونه یه تماس با اورژانس بگیر تا خیال خودتم راحت شه ان شالا که چیزی نیست

ممنون عزیزم ❤️

به نظرم از استرسه ی دکتر برو من که اصلن نمیرسم به خودم متاسفانه

منم همین طور ، بدتر این که مامانم خیلی ترس از بیماری داره اصلا جلوش نمی شه چیزی گفت ، اگه تکرار شد بدون این که بفهمه باید برم

بارداری؟ بهتره فشارتو کنترل کنی اگه دستگاه فشارسنج داری همین حالا فشارتو بگیر

نه عزیزم باردار نیستم 

چیزی نیس گلی آب بخور  نفس عمیق  به چیز بدم فک نکن

ممنون عزیزم ❤️

منم همین طور ، بدتر این که مامانم خیلی ترس از بیماری داره اصلا جلوش نمی شه چیزی گفت ، اگه تکرار شد ب ...

منم مثله مامانتم خخخ اصلن فوبیا دارم دردام هم بیشترش روان تنیه روانشناس تشخیص داد خیلی بده واسم دعا کن 

منم مثله مامانتم خخخ اصلن فوبیا دارم دردام هم بیشترش روان تنیه روانشناس تشخیص داد خیلی بده واسم دعا ...

ان شاالله آرامش داشته باشی ❤️

من مامانم تو بچگی دور از جونت مامانش از سرطان فوت شده خیلی روش اثر گذاشته

ان شاالله آرامش داشته باشی ❤️ من مامانم تو بچگی دور از جونت مامانش از سرطان فوت شده خیلی روش اثر گذ ...

منم با ی بیماری اینطوری شدم و متاسفانه سالهاست دلهره واسترس تو جونمه خدا کمک کنه مادرتونو که آرامش برگرده به دلش استرس خیلی سخته

منم با ی بیماری اینطوری شدم و متاسفانه سالهاست دلهره واسترس تو جونمه خدا کمک کنه مادرتونو که آرامش ب ...

عزیزم می فهمم خیلی سخته 🙁 می فهمم حالت رو حق داری 

ممنون ❤️