2777
2789
بیچاره همون اول گفت دوتا یا ۳تا  داداش داره. وقتی پدرشان فوت میکنه یکی از برادرهاش سرباز بود

اونی که دنبال نقطه ضعف و دروغ برداشتن و این چیزا باشه فقط تو حرفای طرف دنبال منفی هاست.ما همه نگرانشیم اونوقت بعضیا اونطوری میگن.من روزی نیست نرم پارک پای صحبت زنا از خیانتای شوهراشون نگن،،دیگه عادی شده انقد به لجن کشیده شد جامعه ما

عزیزم امروز دوباره یلدا تاپیک زد بعد چند ساعت قبل یه نفر اومد گفت اینا همش الکی هست و یلدا گفته بود ...

نه عزیزم  اون یه نفر دقیق  نخونده ماجراشو  این بیچاره از اول هم گفت داداش داره چند تا ولی پشتش نیستن میگف برادر نه من برادر ندارم از حرصش میگفت میگفت اونا دنبال کارای خودشونن پشتم نیستن هیچوقت بعدشم  یلدا اون روز که همش گریه میکرد عکسشو فرستاده بود خیلی اشفته بود بیچاره تا الانم همه حرفاش با هر تاپیکی که زده مغایرت نداره

لطفا برای  مامان  شدنم  یه صلوات بفرستید. الهم  صل  علی  محمد و آل محمد  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا همیشه این زنها هستن پشت همو خالی میکنن مردا حتی اگه کثیفترین کارهارو انجام بدن باز هوای همو ...

دقیقا...ببین شوهرم با زن خواهرزادش یواشکی رابطه چتی و پیامی داشت وقتی من پیش شوهرش لو دادم شوهرش یعنی خواهرزاده شوهرم از زنش طرفداری کرد و هردفعه هم شوهرمو میبینه باهاش دست میده و سلام علیک میکنه😯

عزیزم تو جریان امروز و میدونی چیکار کردن با مادرش؟؟رفتن پیش زنه؟

افتضاع عموي شوهرش بيشعور گفته نميتوني ثابت كني بيچارت مي كنم و اينا. بعد رفتن اما خونه نبودم بچش گفته مامان بابام بيمارستانن.

افتضاع عنوي شوهرش بيشعور گفته نميتوني ثابت كني بيچارت مي كنم و اينا. بعد رفتن اما خونه نبودم بچش گفت ...

این مردا همیشه پشت هم در میان 

بلاخره که رسوا میشه زنه هم

⚘خدایا شکرت❣

نكرده تهديد كنه. اصلا همشون برن جهنم به نظرم بايد مهر رو بزاره اجرا در هر صورت مجبوره بده. 

از اونورم عمويه حرف زد باز به زنش بگه ببين شوهرت كاري كرده كه ميترسه. زبون نداره كه. نشسته پاي حرفه زن عموي. اون گفته بهت خق طلاق و تحصيل بده راضي ميشي؟!

اخه حرف زدن داره! با زن همچين ادمي!

گفت رفتیم پیش زنه ولی انگار بچشون اومده  دم در گفته مامان  باباشش نیسن رفتن بیمارستان  بعد اینام  ازونجا رفتن پیش وکیل وکیله هم  بهش یه راهکاراییگفته مث اینکه  ولی بعدش یلدا گف دوستش اومدو رف و زنعمو و عمو هاشم پشت اون حسن وایسادن طرفداریشو میکنن زن عموإ اومده گفته اگه بخاد حق طلاق و تحصیلو بده و تعهدم بده میبخشیش اینم گفنته باید فکرامو بکنم

لطفا برای  مامان  شدنم  یه صلوات بفرستید. الهم  صل  علی  محمد و آل محمد