2777
2789
همونجا ک گفت شوهرش مونده خونه ی عموش خودشم با مامانشه همه هم فهمیدن

خب بعد رفته به زنه زنگ زده که ابروت میبرم زنه گفته هرکار میخوای بکن عموهه هم زنگ زده بهش به چه حقی رفته دم خونه زنه وفحش وتهدید اخه رفته بوده که خبربده به شوهرزنه ولی نبودن خونه انگار زن عموی شوهر لاگل رفتشم اومده گفته اگه حق طلاق وتحصیل بده میبخشی اینم گفته باید فکرکنم من که میگم زنه به عموهه هم سرویس میداده

خب بعد رفته به زنه زنگ زده که ابروت میبرم زنه گفته هرکار میخوای بکن عموهه هم زنگ زده بهش به چه حقی ر ...

نبودن خونه!؟؟؟یکی بم گفت بودن وای قاطی کردم😂😑

اگه دستت به دهنت میرسه ببندش☺💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نبودن خونه!؟؟؟یکی بم گفت بودن وای قاطی کردم😂😑

انگار بچه هاش فقط بودن گفتن مامان وبابام رفتن بیمارستان من میگم شوهروعموهه بهش خبردادن شوهرت گم وگور کن داره گندش درمیاد

افتضاع عموي شوهرش بيشعور گفته نميتوني ثابت كني بيچارت مي كنم و اينا. بعد رفتن اما خونه نبودم بچش گفت ...

عموی شوهرش حرف مفت زده اصلا اون‌مهم نیست شوهرش خیانت کرده من کاملا باورمیکنم زندگیش رو و خداکنه فردا اون زن رو رسوا وسال بعدازدواج خوبی بکنه چون مظلوم بود

گفت رفتیم پیش زنه ولی انگار بچشون اومده  دم در گفته مامان  باباشش نیسن رفتن بیمارستان &nbs ...

اشتباه میکنه برگرده خونه ی اون شیطان پست بچه نداره بکنه بره  من بودم اصلا برنمیگشتم چه باحق طلا تحصیل چه باهرچی دیگه