2777
2789
عزیزم امروز دوباره یلدا تاپیک زد بعد چند ساعت قبل یه نفر اومد گفت اینا همش الکی هست و یلدا گفته بود ...

الکی می گفت اگه راست می گفت از هر دو تا حرفش اسکرین میذاشت

⚘خدایا شکرت❣
منکه باورش کردم،میگم واقعیه.آخه آدم بیکاره بشینه ساعتها چت کنه و عکس صفحه و وویس و،..الان که خیانت ی ...

منم باورش دارم حتی عکسای چشمای گریونشو گذاشت و تاپیکهای قبلش هم در این مورد بود اخه مگه بیکاره این داستانو با این همه پیچیدگی ذهنی بسازه

⚘خدایا شکرت❣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الکی می گفت اگه راست می گفت از هر دو تا حرفش اسکرین میذاشت

خب گذاشت از دومین حرفش گذاشت اولی هم که همه میدونستن

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
مرسی گلم ،چجوری به کی گزارش میدن 

روی اون سه نقطه کیلیک کن میاد گزارش پست نامناسب بعد عنوان و دلیل داره میننویسی بعد ارسال این میشه گزارش  بعضیا میان تاپیک یلدارو همش گزارش میزنن  مسئولای نی نی سایت هم تعطیلش  میکنن تاپیکشوو

لطفا برای  مامان  شدنم  یه صلوات بفرستید. الهم  صل  علی  محمد و آل محمد  
منکه از اول دنبالش میکردم همچین حرفی ندیدم بگه

نمیدونم والا 

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺

انشالله خدا کمکش کنه...من خودم قضیه خیانت برام پیش اومده بود تو گروه دوستانمون دوستام برام دلسوزی میکردن و راهکار میدادن بعد حالم خوب نبود رفتم بیرون از گروه دوباره برگشتم پیامایی که من نبودمو خوندم اعصابم خورد شد یکی دونفر میگفتن از خودش درآورده😞حالم ازاین بدبینی زنا نسبت به هم جنس خودشون بهم میخوره.همینه که به هم خیانت میکنیم دیگه.آدم نمیشیم ما زنا،،،

انشالله خدا کمکش کنه...من خودم قضیه خیانت برام پیش اومده بود تو گروه دوستانمون دوستام برام دلسوزی می ...

دقیقا

همیشه این زنها هستن پشت همو خالی میکنن

مردا حتی اگه کثیفترین کارهارو انجام بدن باز هوای همو دارن ازین درشگفتم..اگه زنی طلاق بگیره حق باز زن باشه بازم کلی حرف در میارن و علیه همجنسشون جبهه میگیرن و طرفداری مردا رو میکنن

⚘خدایا شکرت❣