الکی می گفت اگه راست می گفت از هر دو تا حرفش اسکرین میذاشت
خب گذاشت از دومین حرفش گذاشت اولی هم که همه میدونستن
همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
روی اون سه نقطه کیلیک کن میاد گزارش پست نامناسب بعد عنوان و دلیل داره میننویسی بعد ارسال این میشه گزارش بعضیا میان تاپیک یلدارو همش گزارش میزنن مسئولای نی نی سایت هم تعطیلش میکنن تاپیکشوو
لطفا برای مامان شدنم یه صلوات بفرستید. الهم صل علی محمد و آل محمد
همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
انشالله خدا کمکش کنه...من خودم قضیه خیانت برام پیش اومده بود تو گروه دوستانمون دوستام برام دلسوزی میکردن و راهکار میدادن بعد حالم خوب نبود رفتم بیرون از گروه دوباره برگشتم پیامایی که من نبودمو خوندم اعصابم خورد شد یکی دونفر میگفتن از خودش درآورده😞حالم ازاین بدبینی زنا نسبت به هم جنس خودشون بهم میخوره.همینه که به هم خیانت میکنیم دیگه.آدم نمیشیم ما زنا،،،
انشالله خدا کمکش کنه...من خودم قضیه خیانت برام پیش اومده بود تو گروه دوستانمون دوستام برام دلسوزی می ...
دقیقا
همیشه این زنها هستن پشت همو خالی میکنن
مردا حتی اگه کثیفترین کارهارو انجام بدن باز هوای همو دارن ازین درشگفتم..اگه زنی طلاق بگیره حق باز زن باشه بازم کلی حرف در میارن و علیه همجنسشون جبهه میگیرن و طرفداری مردا رو میکنن