2821
2789
تنها ترفند ارایشی که میتونم بهتون یاد بدم اینه که جلو بقیه ارایش نکنید من هنوز نتونستم فیلممو که با ...

😂😂😂😂😂😂

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها ترفند ارایشی که میتونم بهتون یاد بدم اینه که جلو بقیه ارایش نکنید من هنوز نتونستم فیلممو که با ...

خخخخ 

منم دوست ندارم جلو بقیه آرایش کنم وقتی یکی نگام میکنه حواسم پرت میشه

Sabret.şukret.seyret

😑😑😑 منمممممممممم هنوز نتونستم فیلم رژ لب زدنمو از گوشی نامزدم پاک کنم اخ

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    

قبل ریمل ب مژه هاتون پودر بچه بزنید پر تر نشون میده 

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    

بادمجونو قبل سرخ کردن بخار پز کنید خیییلی کم دیگه روغن جذب نمیکنه

سیب رمینی رو قبل سرخ کردن ۳ دقیقه داخل آبی ک داره میجوشه بریز و سریع آبکش کن و بعد سرخ کن ترد و خوشمزه تر میشه بهش میگن روش رستورانی

پیازو اول ی مقدار تفت بدین بعد ک نرم شد روغن بریز برشته میشه

2825
2823
2791
2779
2792