وا.. یعنی چی طلاقم میده.. حرف بنداز دهن شوهرتو و بچه.. هیچ وقت به بچه نگو فلان چیزو به بابا نگو.. بدتر تو تربیتش تاثیر منفی میذاره... یاد میگیره یه سری چیزا رو هم میشه از مامان و بابا قایم کرد.. برعکس باید یادش بدی تو خونه باید حرفاشو بهتون بگه.. ولی مسائل خونه رو به هیشکی نگه.. فقط مامان و بابا قابل اعتمادن و میتونه با شما حرفاشو بگه..
شوهرتم پرو نکن بگه چرا بچه رو زدی طلاق.. خودش تو بچه گی کتک از مامانش نخورده.. مردا خودشون باشن صبح تا شب اعصابشون میکشه یه دقیقه.. این همه بهشون آرامش و صبوری میدیم بازم تا یه چیز شدنی از کوره در میرن.. ما که هیشکی بهمون آرامش نمیده و همه رو اعصابمونن چی بگیم پس..
به قول مامانم دیگه نشنوم ازین حرفا بگیا.. شوهرت باید دستتو هم ببوسه اعتماد به نفست کجاست طلاقم میده..😠
پسر منم یه وقتا دعواش کنم یا چیزی بخواد نخرم میگه به بابا میگم.. منم میگم بگو.. یادت نره که بگی.. بزار اونم دعوات کنه که حرف مامانو گوش نمیدی و ناراحتم میکنی.. وقتی احساس میکنه منو باباش با هم هم عقیده ایم و تاکید داریم رفتارش غلطه تازه اون به من اسرار میکنه که دیگه تکرار نمیکنم به بابا نگو.. یه وقتا هم شوهرم طرف بچه رو میگیره ولی من همیشه بهش میگم بچه رو پرو نکن میخوای تذکر بدی جلوی بچه نگو و بگو کار بدی کرده منو ناراحت کرده که دعواش کردم ولی بعدا بچه نبود بهم بگو چرا زدی و.. شوهرم اوایل جو گیر میشد و رعایت نمیکرد ولی من خودم بارها جلوی بچه از شوهرم طرفداری کردم بعدا تو خلوت گفتم چرا انقدر زود جوش آوردی و خودتو کنترل کن و..اونم یادگرفت..