بچه هادیشب تویه گروه خانوادگی یه فیلم ازکودک ازاری توسط نامادری بودخیلی بدبودچنان می زدش وباعرض پوزش ...
تعریف نکن بابااااا😣من تا یه ماه یادم نمیره
فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
یا خدا والا اگه این کارارو با بچه های الان بکنی باید روان درمانی بشن تا خوب ...
تاثیراتش اینه ک انقد بی اعصابیم انقد روان پریشیم بعضیامون منکه واقعا نرمال نیستم خیلی زودرنج و هزار تا کوفت دیگه
امان از روزی که تمام خوشیات و خنده هات مصنوعی باشه و تنها امیدت مردن باشه.فقط و فقط به عشق دخترم دارم نفس میکشم هیچ کس و ندارم بجز دخترم تو دنیا هیچ کس.
تو رو خدا بچه هاتون و نزنید.این فنقلیا همون کوچولوهای شیرینی هستن که وقتی تو وجودمون بودن و حرکت میگ ...
خواهرزاده من شهریور سه سالش میشه هنوزم فندق کوچولوی ماس ولی دیروز ک عکسای یه سالگیشو میدیدم یا کمتر ک اذیت میکرد گاهی خواهرم سرش داد میزد و رو دستش میزد یه دفعه دلم کباب شد آخه خیلی کوچولو بود بقران آتیش گرفتم دلم میخواد خواهرمو نگاه نکنم این سری آخه عکس بچگیاشو میبینم داغون میشم چطور از دلش میومد؟همیشه تا میتونستم مانع میشدم اما تو خونه ک با خواهرم تنها بودن و کسی نبود نگران میشدم خیلی بی احساس بود....حالا خوبه میرفت سرکار صبح تا شب پیش ما بود بچه تازه بچه ای بود ک اذیت هم نمیکرد
گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
نمی دونم ازفکرم نمیره سریع هم پاکش کردم فقط نمی دونم چراماادمااینجوریم
خیلی بی رحمیه😦مگه بابا نداشت؟؟؟😔من یه کلمه به دخترم بگم شوهرم دعوام میکنه میگه بهش چیزی نگو،اون الان پناهش ما هستیم،دعواش کنیم خودش ضرر میبینه
فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
میدونین اینکارتون چقد رو روحیه و بعدانشون تاثیر گذارهاسمش بچس نفهمه اگه عقل شماهارو داش ک خوب بود... ...
عکی پروفایلت😒😒😒😒😒😒😒😒
دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.
اونایی که میگن چرا زدیو ،گناهه و این حرفا،،،من زیاد ازین شعارا میدادم.😅😅..خیلی هم خودمو کنترل میکنم که رفتار خوبی باهاش داشته باشم،جوری که تو فامیل بهم میگن چقد صبوری و خودتو کنترل میکنی،،ولی بعضی وقتا تا حد مرگ ازش عصبانی میشم و یه کوچولو میزنمش😑😑بخدا گاهی وقتا خودمو نیشگون میگیرم که نرم بزنمش...انقد بعضی وقتا رو مخه...بنظرم مادرا تا یه حدی تحمل دارن...دیگه نمیتونیم که خودمونو بکشیم که..ولی استارتر زدن بچه اعتماد بنفسشو کم میکنه و بچه خجالتی میشه در اینده..
دیدی گاهی وقتا از یه چیزایی می بری ولی نمیتونی رهاش کنی،،،خیلی زجر اوره🙃