2777
2789
عنوان

بچمو زدم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 102 پست
همش دارم ی کاری میکنم میاد تو دستو پام. الکی نق میزنه.  پسرم تو خونواده ما ی دونه پسره مامانم خ ...

ببین دختره من ساعت ۱۱ صبح میگه حلوا میخوام میپزم براش 

نمیدونم ساعت ۱۰ شب میگه پن کیک میخوام میپزم براش و.....

باید باهاشون کنار اومد ☺☺☺

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونایی که میگن چرا زدیو ،گناهه و این حرفا،،،من زیاد ازین شعارا میدادم.😅😅..خیلی هم خودمو کنترل میکن ...

منم اینجوری بودم. همه میگفتن چقد ارومی بچه این همه اذیتت میکنه هیچی نمگی.خودمم اون موقع و ک یادم میاد. خودم تعجب میکنم چقد اروم بودم. انگار الان یکی دیگم. باشوهرمم دعوا دارم. فک کنم افسرده شدم. یا خسته. دلم میخواد تو ارامش باشم. فقط همین 

خودت و اذیت نکن اما دفعه دیگه خواستی بزنیش یاد احساس امروزت بیفت .بچه حتی وقتی مادر دعواش میکنه باز ...

گکاش منم کتک میخوردم. جز خاز خواهرم ک تو دعوا های بچگیمون بود از کسی کتک نخوردم. البته این حرفو ب مامانم زدم گفت تا 6 سالگی میخوردی یادت نیس. ولی خواهر کوچیکمو خیلی بد میزد اونم مث بچم لجباز بود. ولی الان عاشق مامانمه 

ببین دختره من ساعت ۱۱ صبح میگه حلوا میخوام میپزم براش  نمیدونم ساعت ۱۰ شب میگه پن کیک میخوام م ...

همه کار براش میکنم. همه شیرنی های محلیمونو و حلوا و مربا رو یاد گرفتم. منم سنی ندارم. همش میگم کاش یکم بزرگتر میشدم بعد بچه میاووردم. 19 سالم بود ب دنیا اومد با ی عالمه دررررررد 9 ماه درد 15 کیلو کم کردم. الانم مامانم میگه حد اقل ب خاطر دردایی ک کشیدی رحم کن. فقط نزنش 

گکاش منم کتک میخوردم. جز خاز خواهرم ک تو دعوا های بچگیمون بود از کسی کتک نخوردم. البته این حرفو ب ما ...

نگران نباش مطمئن بچت عاشقته و دوست داره  مثل من ک عاشق مادرم هستم اما بهر حال تو ذهن ادم میمونه.بخدا تاپیکت و خوندم بغضم گرفت یاد خودم افتادم

همه کار براش میکنم. همه شیرنی های محلیمونو و حلوا و مربا رو یاد گرفتم. منم سنی ندارم. همش میگم کاش ی ...

عزیییزم سنی نداری واقعا 😘😘😘

من ۲۵ سالمه 

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤
نگران نباش مطمئن بچت عاشقته و دوست داره  مثل من ک عاشق مادرم هستم اما بهر حال تو ذهن ادم میمونه ...

میدونم.شوهرمم مقصپره اصلا باهام هماهنگ نیس. الان پسرم ک نمیتونس ی مدادم دستش بگیره الان میتونه نقاشی بکشه. البای انگلیسی و فارسیو بلده یا اعداد انگلیسی وفارسی کل شکلهای هندسی همچی یادش میدم سر گرمش میکنم ولی اگ ی کار بدی کنه میخوام تنبیهش کنم. شوهرم پشتش در میاد و دعوام میکنه جلو بچه خوب معلومه پررو میشه. شوهرم کلا دوساعت تو شبانه روز خونس همش تو تربیتش دخالت میکنه پسرم تا حالا حرف زشت نزده ولی هرموقع با شوهرم میره بیرون و میاد. ی چی میگ اوندفعه میگه چقد عنی. خوب ووس ندارم بی ادب باشه. 

میدونم.شوهرمم مقصپره اصلا باهام هماهنگ نیس. الان پسرم ک نمیتونس ی مدادم دستش بگیره الان میتونه نقاشی ...

نذار با شوهرت زیاد بیرون بره .هر چی کمتر بره بهتره .جلو شوهرت بچت و دعوا نکن که پشتش دربیاد بقول خودت دوساعت میاد و میره.

ممنونم. اوایل فقط گریه میکرد الان ی ساله ک رو اعصابه. باباش ک عاشقشه هم چن وقت یبار دعواش میکنه. ولی ...

وا.. یعنی چی طلاقم میده.. حرف بنداز دهن شوهرتو و بچه.. هیچ وقت به بچه نگو فلان چیزو به بابا نگو.. بدتر تو تربیتش تاثیر منفی میذاره... یاد میگیره یه سری چیزا رو هم میشه از مامان و بابا قایم کرد.. برعکس باید یادش بدی تو خونه باید حرفاشو بهتون بگه.. ولی مسائل خونه رو به هیشکی نگه.. فقط مامان و بابا قابل اعتمادن و میتونه با شما حرفاشو بگه..

شوهرتم پرو نکن بگه چرا بچه رو زدی طلاق.. خودش تو بچه گی کتک از مامانش نخورده.. مردا خودشون باشن صبح تا شب اعصابشون میکشه یه دقیقه.. این همه بهشون آرامش و صبوری میدیم بازم تا یه چیز شدنی از کوره در میرن.. ما که هیشکی بهمون آرامش نمیده و همه رو اعصابمونن چی بگیم پس..

به قول مامانم دیگه نشنوم ازین حرفا بگیا.. شوهرت باید دستتو هم ببوسه اعتماد به نفست کجاست طلاقم میده..😠

پسر منم یه وقتا دعواش کنم یا چیزی بخواد نخرم میگه به بابا میگم.. منم میگم بگو.. یادت نره که بگی.. بزار اونم دعوات کنه که حرف مامانو گوش نمیدی و ناراحتم میکنی.. وقتی احساس میکنه منو باباش با هم هم عقیده ایم و تاکید داریم رفتارش غلطه تازه اون به من اسرار میکنه که دیگه تکرار نمیکنم به بابا نگو.. یه وقتا هم شوهرم طرف بچه رو میگیره ولی من همیشه بهش میگم بچه رو پرو نکن میخوای تذکر بدی جلوی بچه نگو و بگو کار بدی کرده منو ناراحت کرده که دعواش کردم ولی بعدا بچه نبود بهم بگو چرا زدی و.. شوهرم اوایل جو گیر میشد و رعایت نمیکرد ولی من خودم بارها جلوی بچه از شوهرم طرفداری کردم بعدا تو خلوت گفتم چرا انقدر زود جوش آوردی و خودتو کنترل کن و..اونم یادگرفت..