امان از روزی که تمام خوشیات و خنده هات مصنوعی باشه و تنها امیدت مردن باشه.فقط و فقط به عشق دخترم دارم نفس میکشم هیچ کس و ندارم بجز دخترم تو دنیا هیچ کس.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.
برو تو تل کانال تربیت فرزندان کانال کودک من خیلی خوبه
ممنونم. اوایل فقط گریه میکرد الان ی ساله ک رو اعصابه. باباش ک عاشقشه هم چن وقت یبار دعواش میکنه. ولی تا حالا نزده. ولی من یساله کمی میزنمش. واقعا اون کمو ک مث نوازشه رو حق دارم ولی امروز جای دستم موند. فقرمز شده. جای انگشتام مونده. پوستشم سفیده. ایشالله تا شب خوب شه. خودش میگ ب بابا نمیگم ولی اگ متوجه بشه طلاقم میده.
امان از روزی که تمام خوشیات و خنده هات مصنوعی باشه و تنها امیدت مردن باشه.فقط و فقط به عشق دخترم دارم نفس میکشم هیچ کس و ندارم بجز دخترم تو دنیا هیچ کس.
بعد اینک زدمش اومد دستمو کرفت فقط نگام کرد. خودمو نمیبخشم
خودت و اذیت نکن اما دفعه دیگه خواستی بزنیش یاد احساس امروزت بیفت .بچه حتی وقتی مادر دعواش میکنه باز بخود مادر پناه میبره.من خودم زیاد کتک خوردم.باور کنالان تو اوج عصبانیت شاید یکم صدام بره بالا اما دست ب دخترم نمیزنم.
من سلبریتی سایتم برا خودت یکم خوب نیس اخه منو با تو اشتباه بگیرن هیچی دیگه 😤😤😤😤
دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.
خوشم میاد خودتو میزنی کوچه علی چپ.😆😆😆😆 خو خاهری عوضش کن من سلبریتی سایتم برا خودت یکم خوب نیس ...
وا هی هرچی چیزی نمیگم شورش میدی چرا من از کجا میدونستم عکساصلا تو کی هستی عجباااااااا تو عوض کن البته من انقد دلم کوچیک نیس ک برام اهمیت داشته باسه
وا هی هرچی چیزی نمیگم شورش میدی چرا من از کجا میدونستم عکساصلا تو کی هستی عجباااااااا تو عوض کن الب ...
نگاه عضویتت کن بعد اراجیف بباف.