2777
2789
عنوان

چای شهرزاد

9093 بازدید | 14 پست

بچه ها اینجا کسی هست چای شهرزاد خریده باشه

من چند روز پیش خریدم حالا هم به نظر من هم شوهرم مزش ترشه انگار

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

یه بار کوروش تخیف زده بود ما سه تا گرفتیم برای خانواده خودمو و پدرشوهرم و خودمون هم استفاده کردیم مثله بقیه جاییا طعم خاصی نداش ترش نبود

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه میخرم اتفاقا عالیه

نمیدونم چرا اینجوریه منم یبار خونه مادر شوهرم خورده بودم به نظرم خوب بود اما این واقعا ترشه

امروز صبح شوهرم شکر ریخته توو چاییش بعد میکه اخیش تازه ملس شد 😂

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
یه بار کوروش تخیف زده بود ما سه تا گرفتیم برای خانواده خودمو و پدرشوهرم و خودمون هم استفاده کردیم مث ...

منم از کوروش گرفتم اتفاقا

نمیدونم چرا اینجوریه منم یبار خونه مادر شوهرم خورده بودم به نظرم خوب بود اما این واقعا ترشه امروز ص ...

نه بابا خوبه

الکی به خودتون تلقین نکنید

شهرزاد اتفاقا بهترین مارکه

نه بابا خوبه الکی به خودتون تلقین نکنید شهرزاد اتفاقا بهترین مارکه

جعبش برای شما چه رنگیه چون هم قرمز داشت هم مشکی میگم شاید واسه اونه

شایدم واسه ابه

اما واقعا تلقینی میست قشنگ مره چایی ترش میده😅

اگه دسترسی دارین چای تازه بهاره غیربسته بندی بخرین، چای های بسته بندی فقط ظاهر دارن ممکنه باطنشون خی ...

حتما سعی میکنم پیدا کنم مرسی عزیزم

جعبش برای شما چه رنگیه چون هم قرمز داشت هم مشکی میگم شاید واسه اونه شایدم واسه ابه اما واقعا تلقین ...

من هردوتا رنگشو میخرم

مشکیش معطر تره

قرمز  کم عطر تر

اره احتمالا از آب باشه

من هردوتا رنگشو میخرم مشکیش معطر تره قرمز  کم عطر تر اره احتمالا از آب باشه

اینم مشکیه

مرسی عزیزم 😍

جعبش برای شما چه رنگیه چون هم قرمز داشت هم مشکی میگم شاید واسه اونه شایدم واسه ابه اما واقعا تلقین ...

ّهترین طعمش قرمز هست من خودم چون طعم گس وتلخ دوست دارم چای کلکته زرین میگیرم پاکت قرمز وسطش طلاییه مشکی رو نمیدونم معطر یا اسانس ارلگری زدن به خاطر اونه مزه اش ترش میزنه یا به طعمش عادت نداشتید