2777
2789
عنوان

قضیه یلدا چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 41 پست
چتاشو ندیدی چقد بد بود چ حرفایی میگفتن  چقد حرص خوردیم وقتی گفت تو برام کم گذاشتی مرتیکه زود ان ...

به زنه گفته بود تو بهم کم.گذاشتی..کثافتا..البته یه بار منم یکی از دوستام شوهرش خیانت کرده بود مدارکشو بهم نشون میداد زنه یه حرفایی زده بود..د تا لنگشم بزک رده بود از خودش عکس گرفته بود..اینا چقد کثیفن

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
ولی ای کاش نتیجه رو بیاد بگه بدونیم چی کار کرد و چیشد کاش بعضیا گزارش نزنن تاپیکش بره رو هوا 

بعضیا انگار بیمارن

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول به عموی شوهرش گفته بود اونم به شوهرش بعدش خودش ویسا رو فرستاده بود و پیامک

کاش نمیگفت

به زنه گفته بود تو بهم کم.گذاشتی..کثافتا..البته یه بار منم یکی از دوستام شوهرش خیانت کرده بود مدارکش ...

خدا نسلشونو منقرض کنه بابا نمیخای متعد باشی متاهل نشو خب چ اصراریه مجرد بمون هر روز با یکی باش

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
خدا نسلشونو منقرض کنه بابا نمیخای متعد باشی متاهل نشو خب چ اصراریه مجرد بمون هر روز با یکی باش

واقعا هم همینطوره که شما میگین.چرا جیگر گوشه مردمو آزار میدین.خدارو خوش میاد آخه...خدا خودش یلدارو کمک کنه

اره ولی قبلشم فک کنم شوهرش شک کرده بود چون تلشم پاک کرد

خاک بر سر..با وجوده زنه جوون و پاک باید با یه پیری و کثافت بریزه رو هم 

واقعا هم همینطوره که شما میگین.چرا جیگر گوشه مردمو آزار میدین.خدارو خوش میاد آخه...خدا خودش یلدارو ک ...

خدا کنه بتونه پدرشو دراره شوهر از اون بی شرفا بود ک عمرا دلت ازش خنک بشه

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
تازه طلبکارم بود تو راضیم نکردی  طفلک یلدا خیلی دلم سوخت پدرم نداره

اووووووف ..قلبم گرفت...لعنتی.

شماازخودت بگو خوش میگذره خونه خالی😆😆

🙈🙈🙈خونه خالی شده ولی بچه نمیذاره وقتی برا خودمون بمونه