2777
2789
عنوان

قضیه یلدا چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 41 پست
سر ماجرای یلدا دیشب با شوهرم دعوام شد آخه گیر دادم بهش گفتم تو هم داری خیانت می کنی

وای توروخدا ولش کن طفلی رو بدبخت چه گناهی کرده

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
شوهرش با منشی رو هم ریختن سک چت و رابطه جنسی داشتن زنه شوهر داره یلدا هم کلی اسکرین و وویس داره ازشو ...

چه بد

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کثافته عوضی

چتاشو ندیدی چقد بد بود چ حرفایی میگفتن  چقد حرص خوردیم وقتی گفت تو برام کم گذاشتی مرتیکه زود انزال و اسپرمش ۸۰ درصد خالیه بچه دار نمیشدن خدا دیدش بهش بچه نداد مخم سوت کشید اومد یلدا رو زد گف ده تا دگم دوس دختر میگیرم

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
اسم تاپیکش چی بود

کلی تاپیک زد همه ترکیدن الان تو پر بازدیده قفله

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
سلام میشه لطفا یکی توضیح بده چه جوری به شوهرش گفت من تاپیک دیشبشو دیدم که گفت میخوام بگم امروزم دیدم ...

شوهره خودش فهمید فک کنم چون یلدا زنگ زده بود عموی شوهره ک بیاد خونشون اونم پرسیده زنت چکارم داره بو برد شوهره دگ

خدا به حق این ماه اونجور مردها رو زیر خاک کنه

بعضیاشون خوبن.مثلا داداشم.فک کنم رگشو بزنن خیانت نمیکنه.

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜