2777
2789

سلام من یه مدتی با یه آقایی آشنا شدم بعد فهمیدم عقد کرده اسکرین شات تاریک قبلی گذاشتم. الان متوجه شدم که مشکل دارن به اصرار دختره عقد کردن دلش باهاش نبوده ، قول داده که بتونه جدا میشه ولی میگه بخاطر مهریه بالا فعلا نمیتونه تا دختره خودش اقدام کنه. بنظرتون واقعا قصد جدایی دارن یا نه ؟

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم سریعا رابطرو عقد کن بگو هروقت جدا شدی چند ماه بعدش که مطمئن شدی منو میخوای بیا دنبالم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

خیر قصد جدایی ندارن. و حرقهاش دروغه. اگه میتونی شماره ی دختره رو پیدا کن بهش زنگ بزن بگو شوهرت داره خیانت میکنه. ببین اون موقع چطوری دروعهاش رو میشن

کلا پاتو از این قضیه بکش بیرون

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

هیچ وقت وارد رابطه ای نشو که طرف دیگه هنوز درگیر یکی دیگست. هر وقت ولش کرد و جدا شدن بیاد

نفر سوم نباش دختر خوب، شاید همه اینا دروغه و طرف فقط زنگ تفریح میخواد و داره خیانت میکنه، شایدم مشکل داشته باشن اما اگه شما نباشی یجوری حلش کنن.

بنظر من از رابطه بیا بیرون..ی درصد احتمال بده اگ نفر سومی مثل شما نباشه،میتونن زندگیشونو درست کنن،حداقل واس ارامش وجدان خودت

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز