2777
2789
عنوان

گرفتن مهریه بیاین سوال دارم

1383 بازدید | 31 پست

سلام دوستان 

کسی میدونه الان واسه اینکه مهریه مو بزارم اجرا چقد دادگاه پول میگیره?شوهرم هیچی نداره فقط یه خونه پدری ک اونم هنوز تقسیم نکردن آیا ازون خونه میتونم بگیرم البته وصیت نامه پدرشوهرم هست که گفته طبقه سوم واسه شوهرمه

توروخدا بیاین کمکم کنید 

کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای اینکه هزینه ات کمتر بشه از طریق ثبت اقدام کن 

میتونی به میزان مهریه از سهم الارث شوهرت توقیف کنی

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
فکر نکنم چون اصل یا کپی وصیت نامه مگه دستته ک‌مدرک داشته باشی .داداگاه ک حرفی قبول نمیکنه خونواده شو ...

وصیت نامه خونه مادرشوهرمه

کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش
برای اینکه هزینه ات کمتر بشه از طریق ثبت اقدام کن  میتونی به میزان مهریه از سهم الارث شوهرت تو ...

واقعا چیکار باید بکنم?

اگه بلد باشه اونو میزنه به نام یکی دیگه و تو هیچی گیرت نمیاد 

بابا دعوامون شده بهش میگم بیا طلاقمو بده مهریه مو میبخشم بخدا فقط طلاقمو بده میگه من طلاق نمیدم گفتم پس مهریه مو میزارم اجرا اگه بمونم گفتم بزار بهت میدم من طلاق نمیدم

ولی من مهریه نمیخوام ک فقط میخوام برم از پیشش

واقعا چیکار باید بکنم?

برو دفتر خونه ای که ازدواج کردی ، اقدام اولیه از اونجاست بعد پرونده میره اجراییات ثبت اونجا بهت میگن مال معرفی کن 

گواهی انحصار وراثت لازمه با مشخصات ملک 

به میزان مهریه شما از سهم الارث شوهرت از ملک توقیف میشه بعد وارد مرحله مزایده میشه 

اما در مورد وصیت چون در صورت عدم قبول وراث فقط تا ۱/۳ قابل اجرا هست شما فعلا نمیتونی بهش استناد کنی باید خودشون توافق کنند یا برن دادگاه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد