2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره می خواد زیاد شه ولی به نظرم سپرده ی وام مسکن به درد نمی خوره خرید اوراق بهتره

چون تا یک ساله دیگه که وامتون اماده شه همچی چند برابر گرونتر شده

من پارسال ۳۰ میلیون گذاشتم که ۶۰تومن بگیرم امسال که وامم اماده شد حتی نمی تونم باهاش خونه رهن کنم چا برسه بخرم

ولی اگه اوراق خریده بودم الان کلی جلو افتاده بودم

به خدا بر همه کس معلوم است رهبر شیعه ❤علی(ع)❤مظلوم وبر حق است.                
اره می خواد زیاد شه ولی به نظرم سپرده ی وام مسکن به درد نمی خوره خرید اوراق بهتره چون تا یک ساله دی ...

خرید اوراق منظورت همون طرح اباد بانک مسکنه؟

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  
خرید اوراق چطوریه

باید برید بانک مسکن اونجا کامل بهتون توضیح میدن فکر کنم الان شه ۱۶۰ یا ۱۸۰ شما در خواست ۱۶۰ بدی فکر کنم ۱۵۰ دستت و بگیره ولی عوضش ۴۰ روزه میتونی خونت و بخری

خرید اوراق منظورت همون طرح اباد بانک مسکنه؟

نه فکر نکنم اگر جدیدا اسمش و عوض کردن خبر ندارم

نه فکر نکنم اگر جدیدا اسمش و عوض کردن خبر ندارم

منم فقط دربارش شنیدم

میگن اوراق میخری بعنوان سرمایه،سودش بالای 18 درصده هر ماه واست واریز میکنن

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  
باید برید بانک مسکن اونجا کامل بهتون توضیح میدن فکر کنم الان شه ۱۶۰ یا ۱۸۰ شما در خواست ۱۶۰ بدی فکر ...

یعنی 160 میلیون پول میدن؟ خب چند میلیون باید اوراق خرید   شرمنده می پرسم  اخه بانک ها و اینترنت یه جوری توضیح میدن ادم گیج میشه

التماس دعا
منم فقط دربارش شنیدم میگن اوراق میخری بعنوان سرمایه،سودش بالای 18 درصده هر ماه واست واریز میکنن

نه گلم اونی که شما میگی سهامه شرکت هاس 

اینی که من میگم شما مثلا ۲۰ ملیون میدی بانک مسکن ۱۴۰ ملیون وام بهت میدن بعد شما ۲۸۰ برمیگردونی.اونی که شما میگی اوراق بورسه 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز