2821
2789
یعنی 160 میلیون پول میدن؟ خب چند میلیون باید اوراق خرید   شرمنده می پرسم  اخه بانک ها ...

پول که به شما نمیدن .شما خونت و که قول نامه کردی از طرف بانک یه نماینده میاد محضر سر سند زدن چک بانک رو به صاحب خونه میده.در اصل شما اصلا پولی نمیبینی.

بستگی داره چند میلیون در خواست بدی یه درصدی رو کم میکنن بقیه اش و میدن و دوبرابر پس میگیرن.یکم شاید سودش بالا باشه اما از اینکه یکسال پولت بانک بمونه و دولت باهاش عشق و حال کنه و دست آخرم انقدر همه چی گرون شده باشه که نتونی خونه بخری خیلی بهتره

به خدا بر همه کس معلوم است رهبر شیعه ❤علی(ع)❤مظلوم وبر حق است.                
نه گلم اونی که شما میگی سهامه شرکت هاس  اینی که من میگم شما مثلا ۲۰ ملیون میدی بانک مسکن ۱۴۰ م ...

آره همون سهام

بنظرتون خوبه یا نه؟اگ اطلاعاتی دارین ممنون میشم راهنمایی کنین

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آره همون سهام بنظرتون خوبه یا نه؟اگ اطلاعاتی دارین ممنون میشم راهنمایی کنین

من امسال ۲۰ میلیون داشتم می خواستم اوراق نفت بهران و بخرم هر سهمش ۱۶۰۰ تومن بود اما حساب کردم سالی ۳ میلیون سود میدن ینی از ماهی ۳۰۰ ام کمتر پشیمون شدم طلا خریدم

ولی خوبیه  سهام اینه که هم سود میگیری سالیانه هم ارزشه سهامت میره بالا حالا شاید برای پسرم بخرم .البته وقتی سهام میخری باید حداقل برای بیست سال قیدش و بزنی

زنداییم از دختر خونه که بوده سهام میخریده الانم می خره.امسال ۱۵ میلیون سود ریختن

پول که به شما نمیدن .شما خونت و که قول نامه کردی از طرف بانک یه نماینده میاد محضر سر سند زدن چک بانک ...

اهان  ممنون   برگشت دادن دوبرابر اون پول کلا میبرتمون ته چاه فقر  😄😄😄

التماس دعا
من امسال ۲۰ میلیون داشتم می خواستم اوراق نفت بهران و بخرم هر سهمش ۱۶۰۰ تومن بود اما حساب کردم سالی ۳ ...

مرسی از توضیحت.

شوهرم از همکارش شنیده بود ک اون 30 تومن توبانک مسکن داشته هر ماه 699تومن سودش میریختن حتی پیامش هم ب شوهرم نشون داده گفته واس طرح آبادبانک مسکنه.

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  
اهان  ممنون   برگشت دادن دوبرابر اون پول کلا میبرتمون ته چاه فقر  😄😄😄

خدا نکنه اگر حقوقا رو زیاد کنن میخریم هممون انشاالله

مرسی از توضیحت. شوهرم از همکارش شنیده بود ک اون 30 تومن توبانک مسکن داشته هر ماه 699تومن سودش میریخ ...

اون وام نبوده سپرده بوده عزیزم

اون وام نبوده سپرده بوده عزیزم

میدونم وام نبوده، گفتم طرح اباد بانک مسکن.

ولی میگفت خرید اوراقه ک اونم فقط روزای شنبه و یکشبه هست هر وقت هم پولت بخوای باید 72ساعت قبلش درخواست بدی

خودمم وقت نکردم برم بانک ،ببینم چجوریه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز