2789
عنوان

بی فرهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 41 پست
عزیزم کاش این خصوصیات رو صرفا به ایرانیا ربط ندیم ما چه میدونیم شاید مردم کشورهای دیگه هم از این مشک ...

عزیزم من ده ساله خارج از ایران زندگی می کنم، تو کشورهای مختلفی هم بودم. واقعا این مشکلات در جهان اول به طور عمومی دیده نمیشه. با هیچکدوم از دوستان و همکاران خارجیم که کم هم نیستند هرگز چنین مشکلاتی نداشتم. نمیگم اصلا نیست اما واقعا اینقدر کمه که احساس نمیشه، اینقدر کمه که طی ده سال کار و تحصیل اینجا باهاش مواجه نشدم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اون فرق میکنه جواب دادنش اجباری نیست و از یک شخص پرسیده نشده

والا به دفعات دیدم به کاربر ایگوانا گیر دادن بابت میزان دقیق حقوق همسرش! مشخصا دوست نداشت بگه ولی به دفعات دیدم به زور حد و حدود رو میخوان بدونن.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

تولید زباله بزرگترین معضل فرهنگی جهانه😊

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بخدا لج میکنه از قصد می ندازه بیرون و می خنده بی فرهنگ

امیدوارم به مرور زمان این عادت بد رو ترک کنن 🌹

در کل این حرکت برای خیلی از ماها هست و واقعا باید ریشه کنی بشه 

هم به محیط زیست صدمه میزنیم هم باعث کثیفی شهر میشیم و هم یکی بخاطر جمع اوری اینا باید کلی تلاش کنه در صورتی که میتونه خیلی راحت اوناروواز سطل زباله به مخزن کلیشون انتقال بدن

البته تو رانندگی خدایی نکرده باعث تصادف هم میشه😕

آدمهایی که فرهنگ رو رعایت نمیکنن هرچی هم بگین تغییر نمیکنن منم خیلی موردا دیدم مخصوصا اینکه تو جمعی باشم دوست ندارم با کسی همصحبت بشم مخصوصا غریبه ها و همیشه یه گوشه میشینم دوست ندارم با کسی حرف بزنم ولی بزور از ادم حرف میکشن 

امیدوارم به مرور زمان این عادت بد رو ترک کنن 🌹  در کل این حرکت برای خیلی از ماها هست و واقعا ...

اگه تیپ و قیافشو ببینی باورت نمیشه ولی تو خونه پدر منو در آورده خیلی کثیف کاری میکنه منم وسواس دارم خیلی حرص میخورم😒

اگه تیپ و قیافشو ببینی باورت نمیشه ولی تو خونه پدر منو در آورده خیلی کثیف کاری میکنه منم وسواس دارم ...

بنظرم یه مدت شما خودتونو بیخیال نشون بدین شاید تاثیر گذاشت رو رفتارشون😕 

بزرگترین بی فرهنگی کنجکاوی تو زندگی بقیه اس. اینکه یه نفر دوست داشته باشه از زندگی اون یکی خبردار بشه. چرا ازدواج نمیکنه؟ چرا بچه دار نمیشه؟ چرا دیشب از خونشون صدای دعوا میومد؟ چرا همش از بیرون سفارش غذا میدن و ...

خیلی