2789
عنوان

بی فرهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 41 پست
اینکه حقوق ادمو بپرسن  اینکه هی بگن چرا ازدواج نمیکنی  چرا بچه دار نمیشی  اینکه اش ...

من شوهرم از تو ماشین آشغال می اندازه بیرون خیلی ناراحتم ولی کلا این آدم نمیفهمم چیکارش کنم

تاپیک میزان حقوق به دفعات تو سایت زده شده جرات داری بگو خصوصیه! میخورنت!

نه حالا اینجا 

اینجا که کسی ادمو نمیشناسه 

تو دوستان و فک و فامیل میگم 

اما در کل بده چه اینجا چه بیرون 

خیلی زشته خدایی خیلیییی تو المان فکنم پرسیدن این سوال جرمه

خدایا همه چیو همون موقع بهمون بده که ذوقشو داریم 🙏🏼❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم از تو ماشین آشغال می اندازه بیرون خیلی ناراحتم ولی کلا این آدم نمیفهمم چیکارش کنم

وای توروخدا باهاش حرف بزن خیلی کار زشتیه

خدایا همه چیو همون موقع بهمون بده که ذوقشو داریم 🙏🏼❤️

رعایت نکردن حقوق شهروندی

آشغال ریختن وسط خیابون و شهر

پارک کردن جلوی عبور عابران پیاده

دوبله پارک کردن

با موتور سیکلت وارد پیاده رو شدن

با هندزفری اهنگی رو با صدای بالا گوش کردن

بوی عرق دادن تو یک محیط عمومی

سیگار کشیدن تو محیط عمومی

تو سینما و تئاتر و کنسرت با همراهی که داریم صحبت کردن

آدامس ترکوندن تو مکان عمومی

تف کردن و دست تو دماغ کردن تو مکان عمومی😃

توهین کردن

اینا تقریبا بخشی از بی فرهنگ بودن و ببخشید بیشعور بودن هست😃

یه کیسه به دنده اویزون کنین برهش!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
متاسفانه ایرانیا کارهای زیادی انجام میدن که مصداق کامل بی فرهنگیه...  واقعا وقتی با این چیزا م ...

عزیزم کاش این خصوصیات رو صرفا به ایرانیا ربط ندیم ما چه میدونیم شاید مردم کشورهای دیگه هم از این مشکلات داشته باشن

تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/

سلام دوستم یه کیسه تو ماشینتون قرار بدین و ازشون بخوایین اشغالشونو تو کیسه بریزن اخر سر همشونو باهم تودسطل زباله بندازین☺

آشغال انداختن موقع رانندگییی توی خیابون. حالا پیاده رفتنو کمتر دیدم. سوااالااای شخصی. دخااالت کرددن‌ تو زندگیی ادما مخصوصا هی از جوونا پرسیدن ب خصوص دخترا چرا ازدواج نممیکنی. یا این ک چرا بچه دار نمیسی. یا این ک چراا اینقدر بچه تو این گرونی(این سومی رو ب خودم گفتن) این بفهمیم هرکسی عقل و شعور داره خودش میسنجه ک از پس مخارج بچه هاس در میاد یا نه‌ . یا این ک شاید الآن موقعش نیس طرف بچه بخواد اخه چرا میپرسین. یا این ک چقدر لاغرشدی چرا ابنقدر پیرشدی چرا چاق شدی ب جااش از کلمه های مثبت استفاده کنیم قشنگیاشونوبهشون بگییم۰

از دست دادنِ هر انسانی که از دست می دادم آزاردهنده بود. گرچه اکنون متقاعد شده ام که هیچکس کسی را از دست نمی دهد؛ زیرا هیچکس مالکِ کسی نیست. این تجربه ی مهمِ آزادی ست