2777
2789
عنوان

کی بلده هک کنه?

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 22 پست

اما باید اون کدهم ازپیامکش پاک کنی هم از تلگرامش تازه گلم اگرمخاطب زیاد داری اینکارو نکن چون همش بخوای ازاکانتش بیای بیرون توگوشیش میمونه بنظرم اینکارارونکنیدارزش نداره

ن یه تل ک خودت باخط خودت داری درسته؟ یه تل هم دوباره حالا یاموبوگرام یا حالاهرچیزی ک میتونی نصب کنی ...

اهااا مرسی عزیزم

کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلگرامو نمیشه اصلا هک کرد.. مگه اینکه شماره طرفو بزنی تو تل و اس ام اس کد که میاد برا طرفو از گوشیش برداری وارد کنی و تلگرامشو داشته باشی و اگه باهوش باشه طرف و نفهمه

میخوام مادر بشم❤

ارزش نداره مثلا اگر ببینی چی میشه زندگیت زهرمارمیشه هیچوقت این بازی هارونکنید ای بنده خدا ماها ک نمیتونیم خیلی هامون جدابشیم شایدتامرزش بریم اما نمیتونیم چون اگرمیتونستیم الان واسه تسکین دردخودمون نمیومدیم دنباله راه چاره پس نکن اخرش چیزخوبی عایدت نمیشه یه دونه اینکه میگن مردتو امتحان نکن باخط دیگه یاازطریق کس دیگه یکی هم زیادتوکاراش سرک نکش خودت نابودمیشی

سریال ممنوعه رودیدین اون خانمی ک شوهرش خسرو بود دیدی چی شدزندگیش الکی الکی شوهرش ازچنگش دراومد مردی ک واسه مهریه زنش کل مال واموالشو قیدکرده بودتوعقدنامه ک اگرخیانت ازم دیدهرچی توزندگیم داشتم ماله خانمم دیدی چیشد همه چیش رفت زنه رودیدی حالشو ایناهمش درس عبرت واسه من واسه شما پس هیچوقت لطفا باخودتون اینکارارونکنید من تاتهش رفتم چیزخوبی عایدم نشد دارم زندگی میکنم اما دلم شکسته خودم داغون روحی وروانی مغزم یه لحظه هم نمیتونه ازچانب شوهرم مثبت فکرکنه ب چیزخوب فکرکنه مسموم شده مغزم پس خواهش میکنم پی اشو نگیرمراقب زندگیت باش اما ن ازاین طریق توشک باشی بهتره تامطمئن بشی

اون اصلن گوشیمو نمیگیرههههه هیچ،،،،چون میدونه اگه بگیره منم بش میگم بایدگوشیتو بگیرم چک کنم

خب گوشیشو نگیر یکم حساسش کن بهش بگو مگه چیز پنهانی داری رمز میزاری رو گوشیت از من قایم کنی یعنی ی چیزی هست

سریال ممنوعه رودیدین اون خانمی ک شوهرش خسرو بود دیدی چی شدزندگیش الکی الکی شوهرش ازچنگش دراومد مردی ...

ممنونم از نصیحت قشنگت ابجی،،چشم انجام نمیدم 

کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین

بهتربه جای یاددادن هک کردن گوشی وضبط صدا واینجور برنامه ها بهم دیگه اعتماد کردن یاد بدیم .نصف این تاپیک های خیانت دروغه تا قبح کاری ریخته بشه وباعث بشه ادم ناخوداگاه بی اعتمادبشه نسبت به همسرش