2777
2789
عنوان

کی بلده هک کنه?

813 بازدید | 22 پست

میخوام گوشی شوهرمو هک کنم خواهش میکنم بگید چجوری هک  کنم کسی بلده

کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلگرامشو روی گوشیه خودت نصب کن همین

خب رمز گوشیشو ندارم،،قبلن یواشکی نگاه میکردم ،الان رمزشو اثر انگشت گذاشته😭😭😭😭خدایی خیلی کنجکاوم بدونم چی داخلشه که نمیزاره گوشیشو بگیرم

کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین

اول اینکه باید دوتا تل داشته باشی یعنی اکانت تواکانت شی باشوهرت اونم بایدشوهرت گوشیش دستت باشه ک پیامک میادواسش ک کدتل میفرستن شما بپاکی نفهمه ک رفتی تواکانتش بعدم توخودتلگرامشو باز کنی اون ورودحساب کاربری روهم بپاکی ک کلا نفهمه ک شما تو اکانتش هستی

اول اینکه باید دوتا تل داشته باشی یعنی اکانت تواکانت شی باشوهرت اونم بایدشوهرت گوشیش دستت باشه ک پیا ...

یعنی یه تل رو گوشی خودم نصب کنم یه تل رو گوصی شوهرم?

خب رمز گوشیشو ندارم،،قبلن یواشکی نگاه میکردم ،الان رمزشو اثر انگشت گذاشته😭😭😭😭خدایی خیلی کنجکاوم ...

خب پس بازی تمومه😐😐😐😬😬😬باید گوشیش دستت باشه توام رمز بزار رو گوشیت یواشکی حرف بزن مثلا جلوش تا حالش جا بیا اگه ام پرسید بگو خصوصیه😁

یعنی یه تل رو گوشی خودم نصب کنم یه تل رو گوصی شوهرم?

ن یه تل ک خودت باخط خودت داری درسته؟

یه تل هم دوباره حالا یاموبوگرام یا حالاهرچیزی ک میتونی نصب کنی رو بریزتوگوشیت ایندفعه شماره خط شوهرتو بزن وقتی زدی یه اس میاد توگوشی شوهرت یه پی ام هم میره توتلگرام شوهرت اون کد ک زدی وارد اکانتش میشی

خب پس بازی تمومه😐😐😐😬😬😬باید گوشیش دستت باشه توام رمز بزار رو گوشیت یواشکی حرف بزن مثلا جلوش تا ...

اون اصلن گوشیمو نمیگیرههههه هیچ،،،،چون میدونه اگه بگیره منم بش میگم بایدگوشیتو بگیرم چک کنم