2777
2789
عنوان

زندگی سخت

130 بازدید | 8 پست

سلام من تازه واردنی نی سایت شدم  قبل این فقط تاپیک هارو میخوندم  خیلی درم گرفته و دلم پره  انگار دارم افسردی میگیرم با کسی حرف نمیزنم چون نمیتونم فکر کردم اینجا تنها جاییه میشه راحت تر دردل کرد😢

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یه ساله ازدواج کردم  شوهرم قبلش میوه فروشی داشت  خداروشکر بد نبود اینم بگم شوهرم فوق لیسانس داره کلا نتوست کار پیدا کنه  رفت سراغ میوه فروشی  یه ماه مونده به عروسی کلا میوه فروشیو جم کرد به امید اینکه یه کارخوب مناسب تحصیلاتش پیدا کنه ولی نشد  ک نشد  یه کار دیگ پیدا کرد  ولی نه اصلا حقوق درست حسابی هیچی به هیچی  خیلی خسته شدم  از این بی پولی استرس کرایه خونه و ما بقی ناشکری نمیکنم خونه پدرم همه چی بود هرچی ک میخواستم  الان برام خیلی سخته ک حتی یه چیز کوچیک نمیتونم بخرم   خیلییی برام سخته    اصلا نمیتونم به شوهرم چیزی بگم چون کلا اهمیت هم نمیده به پدر مادرم از وضمون چیزی نمیگم چون نمیخوام ناراحت بشن  احساس میکنم این چیزایی ک میگم  واس خیلی ها خیلی مشکل کوچیکه ولی واس من بزرگترین مشکله  از خونه بیرون نمیرم دلم میخواد همش تو خونه باشم   تنها جایی ک تمام اینارو فراموش میکنم خونه پدر مادرمه ک اوناهم یکم دورنو زیاد نمیتونمم برم  اینم بگم خیلی دلمممم میخواد بچه دارشم مادرشدنو تجربه کنم ولی نمیتونم بیمه هم نیستیم  بنظرتون من چیکار کنم   دنبال کار گشتم پیدا نکردم  یا انقد از محل زندگیم دور بود ک  با بیشتر حقوقمو میدادم به کرایه ماشین

اینم بگم ک توسط یکی از اشناها یه کاری برای شوهرمن تو وزارت دفاع پیدا شد ولی خبری نشد گفته بودن اردیبهشت ماه باهاتون تماس میگیریم ولی هنوزز تماس نگرفتم  انتظارم خیلییی سخته  همش منتظر خبرشم  یه ماهه داغون شدم  همش منتظر موندم زنگ بزنن  نمیدونم امیدوارباشم یانه