2821
2789
عنوان

ورم معده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23262 بازدید | 106 پست
آره خدا رو شکر واقعا خیلی مریضی بدیه من اصلا درد نداشتم فقط ورمش اذیتم میکرد جوری که شبا اصلا نمیتون ...

منن از خواب بیدار میشم از درد معدم منم همون حس ورم دارم با رفلاکس انگار یه سیب قورت دادمد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقد تایپیک معده درد زیاد شده عزیزم من زخم معده دارم با التهاب خفیف ، بعد از سالها مصرف قرص و دارو و ...

سلام عزیزم منم شبا بیشتر معدم اشوبه ،عین ی دل شوره زیاااد ،گفتم شاید التهاب معده یا معدم عصبیه ،شما این حس رو داشتین؟؟؟؟چه داروی گیاهیی میخورین ،مبشه بگین در عذابم

منن از خواب بیدار میشم از درد معدم منم همون حس ورم دارم با رفلاکس انگار یه سیب قورت دادمد

شما خوب شديد منم علائمم مثل شماست؟؟

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
چقد تایپیک معده درد زیاد شده عزیزم من زخم معده دارم با التهاب خفیف ، بعد از سالها مصرف قرص و دارو و ...

سلام شما ورم معده داشتین خوب شد؟؟اگه خوب شد چیکار انجام دادین  و اینکه چقدر طول کشید من الان قرص بیسموت ساب سیترات بهم داده تازه ۳روزه میخورم🥲

سلام عزیزم حتما به فوق تخصص گوارش مراجعه کن. من همین علائمو داشتم با آندوسکوپی برام تشخیص سلیاک دادن ...

سلام وقت بخیر ببخشید میشه بگید مامانتون علایم شون چی بود که رفت دکتر . چون منم خیلی گرفتار شدم نگرانم ممنون 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .