2821
2789
عنوان

ورم معده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23262 بازدید | 106 پست
عزیزم شما مشکل معدتون خوب نشد منم ورم معده دارم ترو خدا چیزی میدونی بگو 

نه والاخوب نشدم الانم باردارم بدترهم‌شدم کلابه نظرمن روشهای طب سنتی واسه درمان اینجورچیزابهترازمصرف داروهست ان شاالله بعدزایمانم باروش طب سنتی درمانش میکنم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
نه والاخوب نشدم الانم باردارم بدترهم‌شدم کلابه نظرمن روشهای طب سنتی واسه درمان اینجورچیزابهترازمصرف ...

یعنی دوازده ساله معدتون ،شما دارو گیاهیی هیچی نخوردین سیرابی خوردین شیرین بیان و زنیاو...نخوردین ؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه والاخوب نشدم الانم باردارم بدترهم‌شدم کلابه نظرمن روشهای طب سنتی واسه درمان اینجورچیزابهترازمصرف ...

شما چه دارو هایی خوردین ؟  من بخاطر مصرف زیاد قرص اینجور شدم و ادویه فلفل  و..بیشتر قرص

یعنی دوازده ساله معدتون ،شما دارو گیاهیی هیچی نخوردین سیرابی خوردین شیرین بیان و زنیاو...نخوردین ؟&n ...

نه گیاهی نخوردم هیچی یه مدت دارومصرف کردم فایده نکرد

شما چه دارو هایی خوردین ؟  من بخاطر مصرف زیاد قرص اینجور شدم و ادویه فلفل  و..بیشتر قرص

برای من به علت زخم اینجورشده میکروب معده هم داشتم غذای تندنمیخورم کلاولی اونموقع هازیادگرسنه میموندم😣

خب غذا نخورم ک میمیرم  سبزیجات نخورم میوع نخورم حبوبات نخورم پ چ بخورم؟

به نظرم سردی معده داری اول باید مزاجتو بشناسی بعد درمانش کنی .ربطی به پر خوری نداره عزیزم 

فیشیال حرفه ای و قیمت مناسب با متریال کره ای و اسپانیایی درجه یک میخوای بیا پیش خودم 👌

چیکار کرپین خوب سدین ؟ 

رفتم پیش متخصص داخلی یه آزمایش نوشت معلوم شد عفونت معده دارم چند تا دارم نوشت برای دو هفته الانم دارم درمان و ادامه میدم  چهار روز دیگه دوباره باید برم خدا رو شکر ولی خیلی خوب شدم قبل اینکه بزم دکتر شکمم پرم ممیکرد احساس می کردم غذایی که می خورم هضم نمیشه ولی الان خدا رو شکر بهترم