yasilove مدیر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 30818 عنوان ازش پرسیدم متاهله یا مجرد ؟ اسکرین شات | مشاهده متن کامل بحث + 3741 بازدید | 79 پست خیلی با سیاست هست مشخصه میخواد چیزی بگه ولی داره زمان میخره !! شاید هم جدا شده از همسرش. تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌ 1398/02/31 | 21:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
6363faramehr عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 5604 وای فکر میکنه دارم مسخره میکنم اگه با لحن خودش بنویسم. بهش گفتم قهرم. والا عشقم لحن خودش نیس ک!!!!خیلی واضح داری خواسته خودتو میگی ن ک مثل ایشون بپیچونی!!!!! هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
نگاااااااار عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 9408 وای فکر میکنه دارم مسخره میکنم اگه با لحن خودش بنویسم. بهش گفتم قهرم. بهش نگو قهرمبگو قانع نشدم جوابم ی کلمست یا اره یا نه
نگاااااااار عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 9408 جواب جدیدش ! باز هم جواب نمیده همش طفره میره. عزیزم مگ تعارف داری باهاش؟خب بگو ی اره یا نه ک نمی کشتتبخدا داری میپیچونه
نگاااااااار عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 9408 يني باعرض معذرت ديوث به تمام معناااا.اين نكته رو هم از لحن وبيانش من دريافت كردم ببين مرداي ساده و پ ... گل گفتیدقیقا اینجور ک پیداست تونسته تو این مدت کم دل دوستمونو بلرزونهشک نکن حضوریم با توجه ب تعارف دوستمون و زبون بازی این آقا بازم میپیچونهمثلا میگه من وقتی فرشته ای مثل شمارو دارم میتونم ب خانم دیگه حتی نگاه کنم چ برسه ب فکر ازدواج و .....
نگاااااااار عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 9408 همیشه لحن صحبتش مودبه بخاطر من خیلی کار انجام داده همیشه میزاره اولویت . ولی گفتی حضوری آره خیلی فکر ... ن بدترین حالتش زن داره و داره از شما برا پر کردن اوقات فراغت استفاده میکنه وقتیک باید برا زنش بزارهلطفا ازش بپرش و مطمئن شو صادقانه ج دادهو اگ گفت در شرف طلاقم بیا بیرون از اون رابطه چون غیر اخلاقیه