2777
2789
عنوان

ازش پرسیدم متاهله یا مجرد ؟ اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 3741 بازدید | 79 پست
حدود یک ماه و نیم میشه. 

حس میکنم تو همین یک ماه و نیم دلت لرزیده

چطور همون اولش نپرسیدی مجردی یا متاهل؟

الان باید بپرسی؟ اونم احتمالا بخاطر حرف اونی بوده ک گفته متاهل

ادم اگ شخصیت داشته باشه اول وارد رابطه نمیشه بعد اگگگگگ طرفش مرسید متاهلی یا مجرد بپیچونه

شك نكن متاهل هست

اگه طلاق هم داده بود در جوابت مينوشت مجرد هستم اما مسايلي هست كه حضورا ميگم

ازاينجور مردااي زبون باز كه به نظرت با شخصيت ميان و فلان و فلان به شدت بترس چون عوضي تراز خودشون نيست

مطمينباش اگه ادم درستي بود تو اين چند بار بيرون رفتنتون قطعا يه جوري بهت ميگفت .حالاا هم چون ازش پرسيدي ديگه چاره اي نداره مجبوره اسمون ريسمون ببافه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شك نكن متاهل هست اگه طلاق هم داده بود در جوابت مينوشت مجرد هستم اما مسايلي هست كه حضورا ميگم ازاين ...

جواب جدیدش بخون بالاتر گذاشتم

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

😐😐چقدر با کلمات بازی کرده !!!مراقب باش باهمین بازی کلماتش تو ی راهی نزارتت ک اذیت و بعد پشیمون بشی

بخون لطفا دوباره جواب داده

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

جواب جدیدش ! باز هم جواب نمیده همش طفره می‌ره. 

يني باعرض معذرت ديوث به تمام معناااا.اين نكته رو هم از لحن وبيانش من دريافت كردم ببين مرداي ساده و پاك كه زياددختر بازي نكردن اصن اين مدلي بلد نيستن با يه زن صحبت كنن فقط زبون بازااي اينكاره اينطورر با لفظ بازي ميكنن 

شما هم البته كه خوب سوال رو مطرح نكردي.ميتونستي يك كلمه بنويسي حرف رو نپيچون و فقط در يك كلمه جواب بده!

كلاا چه زن چه مردي كه رابطه قبلي رو هنوز تموم نكرده و وارد ارتباط جديدي ميشه چندان قابل اطمينان نيست كاري با بحث مذهبيش و نفرين وايناندارم.جنبه اخلاقيشو ميگم به نظرم اين اقا رو چندان جدي نگيررر.اين ظاهرا حضوري روت بهتر تاثير ميزاره واسه همينم ميخاد حضوري چس ناله كنه بلكه دلت بسوزه كوتاه بياي😂😂

بنظرم بنویس:اقای فلانی با عرض پوزش من نسبت ب افرادی ک انقدر با کلمات بازی میکنن احساس خوبی ندارم پس اگر شخصیت و خواسته من براتون محترمه یک کلمه پاسخ من رو بدید ایا مجردید یا متاهل؟تا وقتی جواب صریح نگیرم با عرض پوزش از صحبت باشما معذورم

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
يني باعرض معذرت ديوث به تمام معناااا.اين نكته رو هم از لحن وبيانش من دريافت كردم ببين مرداي ساده و پ ...

همیشه لحن صحبتش مودبه بخاطر من خیلی کار انجام داده همیشه میزاره اولویت . ولی گفتی حضوری آره خیلی فکر کنم روی هم تاثیر میزاریم. دیگه بدترین حالتش داره طلاق میده خب اینجوری گفته یعنی متاهل که سر خونه زندگی باشه نیست دست کمش. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

بنظرم بنویس:اقای فلانی با عرض پوزش من نسبت ب افرادی ک انقدر با کلمات بازی میکنن احساس خوبی ندارم پس ...

وای فکر می‌کنه دارم مسخره میکنم اگه با لحن خودش بنویسم. بهش گفتم قهرم.   

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

یک کلمه جوابو سه صفحه طولش داده عجب سفسطع بازیه

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!
والا انشا می‌نویسه انگار ، حالا هم سین کرده جواب نمی‌ده. 

بزارش کنار، ادم باید صادق و صاف و ساده باشه این ازون مارمولکاست

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!
حس میکنم تو همین یک ماه و نیم دلت لرزیده چطور همون اولش نپرسیدی مجردی یا متاهل؟ الان باید بپرسی؟ ا ...

نمی‌دونم اصلا چطور شد اگه اون طرف نمی‌گفت اصل شک نمی‌کردم که متاهل باشه بهش نمیاد اصلا. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

نمی‌دونم اصلا چطور شد اگه اون طرف نمی‌گفت اصل شک نمی‌کردم که متاهل باشه بهش نمیاد اصلا. 

مگه کسی ک متاهله رو پیشونیش شاخ داره ک بهش بیاد

عزیزم از این ب بعد یادت باشه تا مطمئن نشدی طرفت مجرده باهاش وارد رابطه نشو ببین مطمئن نشدیا ن اینک خودش بگه مجردم شما هم قبول کنی