2777
2789
عنوان

توضیح بیشتر ، آقا احتمالا متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 29 پست
عزیزم...از من بشنو...ازش مستقیم بپرس و اگر متاهله پاتو از زندگیش بکش بیرون

می‌خوام ازش بپرسم ولی مستقیم نه باید یه جوری سر بحث باز کنم. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش بپرس عقده یا نه اینکه میخاستی سره صحبتو باش باز کنی نمیفهممت! پرسیدن اینکه مجره یا متاهل سخته ...

خودم هم میخواهم ازش بپرسم ولی اگه نباشه چی بعد بگه حرف مردم باور کردی پشت سرم ، میخواهم بهش فرصت بدهم اگر هم چیزی هست خودش بحث رو باز کنه همینجوری که نمی‌توانیم ادامه بدهیم بلاخره یا باید جدی تر بشه یا تموم. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

خیلی راحته. راستی آقای فلانی شما متاهلین؟ یه جوری که انگار واستون مهم نیست و از چت کردن و بیرون رفتن منظوری نداشتین و بعد اگه متاهل بود کات

آخه اگه اون کسی که به من اینو گفت دروغ گفته باشه چی ؟ بعد نمیگه به من اعتماد نداشتی یا هر چی ، آدم ه ...

باور کن اون پسره که میگفتم به همه میگفت مجرده کم مونده بود بگم مردی از بهشته اونقدر خودشو مظلوم ووپاک جلوه میداد همه فک میکردن مجرده

خیلی راحته. راستی آقای فلانی شما متاهلین؟ یه جوری که انگار واستون مهم نیست و از چت کردن و بیرون رفتن ...

خودم حس میکنم میخواد یکم بیشتر اعتماد کنیم بهم اگر چیزی هست بعدا بگه الان نمیتونه یا خجالت میکشه. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

باور کن اون پسره که میگفتم به همه میگفت مجرده کم مونده بود بگم مردی از بهشته اونقدر خودشو مظلوم ووپا ...

چی بگیم از دست اینجور آدمها 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

مستقیم ازش بپرس ولی اینجور که به نظر میاد طرف هر بهانه ای بیاره شما توجیه میشی و میخوای خودتو بندازی تو چاه. محض اطلاعت:

-عقد طولانی یه چیز عادیه تو جامعه و هزار تا دلیل داره.

-ظاهر مودب و مذهبی به معنای اخلاق نیست.

-آدما رو پیشونیشون نوشته نشده خیانتکار.

-همه‌ي آدمای خیانتکار ذاتا هوسران نیستن. صرفا انقدر خودخواه یا بزدلن که به جایی که مشکلشون رو با پارتنرشون حل کنن و اگه حل شدنی نیست جدا شن، دو تا رابطه رو همزمان پیش میبرن و به دو نفر بدی میکنن.

-اگر قضیه عقد صحت داشته باشه صرف نظر از دلیل خیانت ایشون، همین که به شما نگفتن خودش بی‌اخلاقیه بزرگیه.

-همه زنهایی که وارد رابطه با مرد متاهل میشن هم ذاتا پلید نیستن. فقط استعداد خوبی دارن تو گول زدن خودشون. «شاید فلانی از رو حسودی گفته این زن داره» «شاید چاقو گذاشتن زیر گلوش گفتن ازدواج کن» «شاید زنش سرده » «چون دلش واسه زنش می سوره جدا نمیشه»

فقط مستقیم...بحث علاقه به تیم فوتبال یا گروه خونی نیست که ...بحث شیرین ازدواجه🤣🤣

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

ببین نمیخوادخووت راهی توجیه کنی. تودوس داری این رابطه را ادامه بدی و اتیش به زندگیه اون زن بیچارش بندازی.دلیلی نداره همکارش دروغ بگه. واقعاخجالت داره رفتارت .ازاون دخترای خونه خراب کنی که به هرقیمتی دلت شوهرمیخواد

هرطایفه ای زمن گمانی دارد.من زان خودم چنانچه هستم،هستم
مستقیم ازش بپرس ولی اینجور که به نظر میاد طرف هر بهانه ای بیاره شما توجیه میشی و میخوای خودتو بندازی ...

من کاملاموافقم باشما .این خانم فقط دنبال بهانه س برای ادامه ی رابطه ش

هرطایفه ای زمن گمانی دارد.من زان خودم چنانچه هستم،هستم
خودم هم میخواهم ازش بپرسم ولی اگه نباشه چی بعد بگه حرف مردم باور کردی پشت سرم ، میخواهم بهش فرصت بده ...

تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها

اخرش ک باید بپرسی

بگو شنیدم میگن شما عقدی

کاش میشد سرنوشت را از سر نوشت...
ببین نمیخوادخووت راهی توجیه کنی. تودوس داری این رابطه را ادامه بدی و اتیش به زندگیه اون زن بیچارش بن ...

اگه از اونها بودم برام مهم نبود اگر هم دنبال ازدواج به هر قیمتی بودم خودم خیلی وقت نیست با کسی بهم زدم یا اینکه سنتی تا حالا ازدواج میکردم. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌