دو تا تاپیک قبلی کامل توضیح ندادم بعضیا قضاوت کردند. این آقا تو یه دفتری صبح تا ظهر با دو سه تا کارمند دیگه کار میکنه بعد از ظهرها هم اسنپ میره. من یه روز آخر وقت کار داشتم اینها داشتند میرفتند ایشون وایساد کار من رو انجام داد خیلی هم آقای مودب و با شخصیتی هستند یکم هم مذهبی. بعد من از رفتارشون خوشم اومد یکی دو بار دیگه هم مراجعه داشتم بعد شماره ایشون رو گرفتم چون بعد از ظهر ها نیستند در حالی که شماره من توی فرم ها بود اگه میخواست میتونست تماس بگیره قبلش. یه مدت با هم چت میکردیم چند بار هم جای عمومی مثل کافی شاپ و فست فود. خیلی از رفتار ایشون خوشم اومده خیلی سنگین و با ادب رفتار میکنند یا مثلا حتی قلیون هم نمیکشید. بعد یکی از خانم های همکارش گفت میدونی آقای فلانی ازدواج کرده گفتم مطمئن هستی گفت عقد کرده ولی هنوز سر زندگی نرفتند. منم گفتم باید از خودشون جویا بشم چند بار خواستم سر بحث باز کنم مثلا گفتم از زندگی خودت بگو فهمیدم خودش مجرد زندگی میکنه یه آپارتمان کوچک مستأجر هستش. آدمی نیست که بخواهد دروغ بگه اگه ازش هم بپرسم راستش میگه ولی یکم غمگینه حس میکنم دلش چیزی هست ولی نمیدونم چجوری بهش بگم. حالا بنظرتون اون خانمه راست میگه ؟ اصلا اگه عقد هست این مدت چرا نرفتن سر خونه خودشون ؟ یا مشکلی داره نمیخواهد من رو ناراحت کنه ؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
اخه چرا پیگیرشی ببینی چرا عروسی نمیگیره دخترگلم رک ازش بپرس بگو شنیدم متاهلی و بعدم کات کن این رابطه یه نوع خیانته مرد متاهل با یه خانم بره کافی شاب بهش نمیگن متشخص میشه مرده هرزه اون فقط خودشو خوب جلوه میده وگرنه چه لوزومی داره که با شما بگرده یا کارشو خرجزنشو ول کنه ۳ روز با شما صحبت کنه؟؟؟؟
من خودم تو یه گپ مختلط بودم یکی بود هی میومد پیویم من ادمین بودم که فلانی رو ریمو کن فلانی رو ادد کن یا منم ادمین شم هی حرف رو کش میداد بعد نگو طرف فامیل دور مادریمه از رو سنگ قبر مادرش که عکس پرو بود فهمیدم به همه میگفت محردم با دخترا لاس میزد تازه رستورانم میرفت منم پتشو ریختم رو اب هیشکی فک نمیکرد اینجور کثافتی باشه تازه یه دختره هرزه ام باهاش ادمه داد میگفت زنش سرده و فلان گفتم خاک عالم تو سرتون
آخه اگه اون کسی که به من اینو گفت دروغ گفته باشه چی ؟ بعد نمیگه به من اعتماد نداشتی یا هر چی ، آدم هرزه رفتارش مشخصه ایشون کاملا با شخصیت هست حس میکنم هنوز جرات نداره حسش رو بهم بگه.