2777
2789

اگه هنوز زندگی مشترک شروع نکردید و نامزد یا همسرتان بدون اینکه بگه با یکی در حد صحبت یا فقط بیرون جای عمومی بره هیچی هم به اون طرف مثل پیشنهاد دوستی و اینها نگه خیلی رابطه معمولی و عادی باشه ، نظرتون چیه ؟

با یکی آشنا شدم یه نفر بهم گفت که عقد کرده. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

كلا غلط ميكنه حتي نگاه كسي كنه

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کاری باشه اشکال نداره روزی هزاربار شوهرم زنا بهش زنگ میزنن یا خودش زنگ میزنه اشکالش چیه

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

هرچقدر هم میخواد عادی بشه اما من واقعا این جور دوستی هارو هیچ وقت قبول نمیکنم و باهاش کنار نمیام

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
همین در حد کاری بوده. 

حساس نشو حساس نشو مدیونی اگه مثل ارسطو نخونی  

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .