اگه هنوز زندگی مشترک شروع نکردید و نامزد یا همسرتان بدون اینکه بگه با یکی در حد صحبت یا فقط بیرون جای عمومی بره هیچی هم به اون طرف مثل پیشنهاد دوستی و اینها نگه خیلی رابطه معمولی و عادی باشه ، نظرتون چیه ؟
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
رابطهی کاری که بیرون محل کار با یک نفر قرارا بگذاره میشه؟ باز اگر توی محل کار مثلا توی غذاخوری محل کار یا جایی غذا خورده باشند میتونم درک نکم ولی اینکه بیرون قرار بگذارند اصلا....
عکس العملم هم قطع اون نامزدی یا دوستی هست. بدون توضیح بیشتر.
من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیکهای قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانومها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت میکردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس میداد وسط صحبتهای خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سالها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمانهای نی نی سایت؟»
به خودش بگو شنیدم نامزد داری مبارکه و خوشبخت بشین بعدم بگو درست نیست درارتباط باشیم ممکنه خانومتون متوجه بشه و ناراحت شه اگه مایلید جریان رو به خانومتون بگید تا بعدها دلخوری پیش نیاد ..