2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوال منم هست من میخوام تو میوه خشکن بزارم ولی شنیدم قبلش باید بهش شهد بزنم که بلد نیستم

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.

من کل گوگل رو زیر رو کردم هر کاری کنی سیاه میشه.. یه دستگاهی هست میگفت بهش میگن توت خشک کن که توت رو سفید خشک میکنه..میتونی تو فر خشک کنی، ولی بهتره تو سینی نریزی، بریز تو یه توری ۴طرف توری رو ببند به یه جا یه تور هم بنداز روش مگس نشینه.. از زیر و از رو هوا بخوره زودتر خشک میشه و کمتر سیاه میشه

همسایە مون باغ دارن سالی حدود دویست کیلو خشک میکنن و میفروشن  عالیە ، سیاە هم نیست  میخوا ...

اره حتماااااا اگه میشه و امکانش هست

مگر میشود زندگی ام را بهم ریخته آفریده باشد خدای دانه های انار ...
همسایە مون باغ دارن سالی حدود دویست کیلو خشک میکنن و میفروشن  عالیە ، سیاە هم نیست  میخوا ...

میشه لطفا منو لایک کنی تاپیک رو گم‌ نکنم منم یاد بگیرم

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
اره حتماااااا اگه میشه و امکانش هست

بانو پرسیدم براتون میگن 

روش درست اینە کە رو یە پارچە تمیز  توی فضای کافی با فاصلە از هم زیر نور آفتاب   پخش بشن  وقتی بە حالت نیم خشک رسید 

بە سایە منتقلش کنید تا کامل خشک بشە

راستی  حواستون باشە مورچە ها عاشق توتن😀😀 

بانو پرسیدم براتون میگن  روش درست اینە کە رو یە پارچە تمیز  توی فضای کافی با فاصلە از هم ...

وای دوست خوبم دقیقا تو اینترنت هم همینو نوشته بپد ک هم تو افتاب و سایه باشن ک سیاه نشن

مگر میشود زندگی ام را بهم ریخته آفریده باشد خدای دانه های انار ...
وای دوست خوبم دقیقا تو اینترنت هم همینو نوشته بپد ک هم تو افتاب و سایه باشن ک سیاه نشن

جدی ؟؟؟

حالا نمیدونم نت  چقد دقیق باشە  ولی این خانم ما هر سال ازشون توت خشک میخریم کیفیتش عالیە ، فقط تاکید کرد اگە تو زیر زمین خشک میکنە مواظب مورچە باشە 

بە هر حال امیدوارم تونستە باشم کمکتون کردە باشم 

نوش جان😊