2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 😐

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
من دارم

درمان کردی تا حالا؟

شوهرت سالمه؟

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤

من دارم در شرایط عادی ک قصد بارداری نداشته باشم باید متفورمین جهت کنترل وزن و دوفاستون جهت تنظیم پریودی مصرف کنم

برا بارداریم لتزول و کلومیفن خوردم

نی نی سایت خیلیم خوبه به شرط اینکه خوب ازش استفاده کنی.برای موارد مفیدراهنمایی بدی و بخای
وای خیلی بده شما چه دارویی استفاده کردی

متفورمینو ب تناسب وزن ۶ ماه خوردم 

لتروزولم هم توردم برا رشد فولیکول ک اثر نکرد دوباره میخوام برم دارو قوی تر بده

دوفاستون هم خوردم برا تنظیم پریود

مدروکسی هم برا تنظیمه پریوده ب بارداری کمک نمیکنه

من دارم.این ماه اولین ماه بود که مدکسی پروژسترون خوردم.گلوکوفاژ و اسید فولیک هم هرکدوم سه بسته.اولین ...

من یه هفته هست دارم مدروکسی پروژسترون میخورم سینه هام و کمر و پاهام شدیدا درد میکنه چیکار کنم به نظرتون قرص رو قطع کنم شما هم همینطور بودین

درمان کردی تا حالا؟ شوهرت سالمه؟

شوهرم سالم نبود اسپرمش یبار من فقط قرص لتروزول خوردم اقدام کردیم سریع باردار شدم ولی خب چون شوهرم اسپرمش خوب نبود پوچ شد بارداریم

ولی الان آزمایش شوهرم خوب شده این ماه، خودمم رفتم زیر نظر دکتر ک درست و حسابی درمان بشه تنبلیم ک خدای نکرده باز سقط نشه

واسم قرص پروکسید وومن و یدوفولیک و متفورمین و اینا نوشته

شما چه دارویی واسه درمان مصرف کردین چه عوارضی واستون داشت و درمان شدی یا نه

واسه درمان الان قرصای متفورمین و پروکسید و یدوفولیک و اینا میخورم

ولی کلا 2سال هست واسه پریود شدن دوفاستون میخورم

شوهرم سالم نبود اسپرمش یبار من فقط قرص لتروزول خوردم اقدام کردیم سریع باردار شدم ولی خب چون شوهرم اس ...

متفورمینو مصرف کن صد درصد تازه بعد ۴ ماه نتیجه میبینی

ان شالله موفق باشی منم میخوام برم دکتر دوباره واس داروی قوی تر

من یه هفته هست دارم مدروکسی پروژسترون میخورم سینه هام و کمر و پاهام شدیدا درد میکنه چیکار کنم به نظر ...

منم کمرم و تخمدان چپم درد میکرد نوک سینمم درد میکرد اما قطع نکردم.5 روز بعد قطع قرصم پریود شدم.با دکترت مشورت کن

داروی دیگه ای نمیخوری؟

پس کی میای عزیز مامان❤👶😢