2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی گیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 61 پست
تو تمام ده سال گفتم هی کولی بازی درآورد  خوب یه بار بگه کی بود و خلاصم کنه

بزرگوارانه بگذر تا خودش شرمنده شه...

با سوال کردن و پاپیچ شدن فقط خودتو کوچیک میکنی و در نهایت شاید خدا نکرد از روی عصبانیت حرفی بزنه که تو رو واسه ده سال دیگه دپرس کنه...مثلن کاری نکن که بگه دوست داشتم یا کار خوبی کردم و....ازین حرفاااا....

همیشه جوری رفتار کن که عذاب وجدان بگیره و از بزرگواری و مهربونیت خجالت زده بشه با کار زشتی که کرده...

مردا رو باید با وجدانشون در بندازی...واقعن جوابه☺

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
معلومه دوستش داشته که تو نامزدی من باهاش روزی 4 ساعت حرف میزد به من زنگ نمیزد  ازدواج من سنتی ...

عزیزم اگه میخواستش جلو مامانش وایمیستاد... و اینکه شاید ۴ ساعت حرف میزنه که دختره رو قانع کنه دس از سرش برداره شاید بیخیال نمیشده... هر چی هم بوده تموم شده رفته خالا شما هر چی فکر کنی یا طرفو پیدا کنی چی گیرت میاد اون خانومم حتما ازدواج کرده بجه داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه میخواستش جلو مامانش وایمیستاد... و اینکه شاید ۴ ساعت حرف میزنه که دختره رو قانع کنه دس از ...

عرضه این کارها رو ندارن 

تنها معیارشون برای زن گرفتن کارمند بودن زن و پوله

خط رو میگی  آره  خط به نام همسرم و الان دست پدرشوهرمه چرا

شمارشو یادته ؟برو مخابرات دروغکی بگو این شماره مزاحمم شده و...بعد پرینت تماس گرینده هاشو دربیاره بهت بده شماره هاروبگیریکیش حالابرااون دخترس بعد بفهم قضیه چیه

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
ممنون که منو میفهمی  همیشه شوهرم طوری برخورد می کنه که میترسه طرف آبروش بره و حس حمایت داره نس ...

یعنی تو دختره رو میشناسی؟ 

مردا هم معلوم نیس چشونه همه رو دوست دارن جز زن خودشون

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤
شمارشو یادته ؟برو مخابرات دروغکی بگو این شماره مزاحمم شده و...بعد پرینت تماس گرینده هاشو دربیاره بهت ...

قضیه ده سال پیشه 

فک نکنم بهم بدن

شماره دختره رو یادم نیست

یعنی تو دختره رو میشناسی؟  مردا هم معلوم نیس چشونه همه رو دوست دارن جز زن خودشون

اینجا یه شهر کوچیکه

من تو کتابخونه کار میکنم 

با وجودی که غریبه ام خیلی ها رو میشناسم 

فقط میخوام بدونم کیه 

عزیزم اگه میخواستش جلو مامانش وایمیستاد... و اینکه شاید ۴ ساعت حرف میزنه که دختره رو قانع کنه دس از ...

اینو یادم رفت بگم دختره خیلی سرد برخورد کرد و گفت شوهرت ولم نمیکنه 

عرضه این کارها رو ندارن  تنها معیارشون برای زن گرفتن کارمند بودن زن و پوله

به هر حال دیگه گذشته عزیزم کنکاش نکن به هر حال به رابطه ای بوده که باید تمومش میکرده بعدم سیمکارتو به خودت داده... اکثر مردها قبل ازدواج یکی رو میخواستن مهم اینه که بعدش متعهد باشن

اینو یادم رفت بگم دختره خیلی سرد برخورد کرد و گفت شوهرت ولم نمیکنه 

اگه شوهرت ولش نمیکنه چرا خودش زنگ میزده شوهرت سیم کارتو به تو داده...ساده نباش خواسته حالتو بگیره چون خودش سوخته بود

ابن قضیه به ده سال پیش برمیگرده؟؟؟.

شوهرم همه دوس دختراش رو برام تعریف کرده.دوتا هم از فامیلاشون که میخواسته باهاشون ازدواج کنه.

بیخیال بابا.تلگرام و اینستا منو شوهرم الان تو یه گوشی هس.

جنسیت کنجدم مشخص شد  ابوالفضلم سالم بیا بغلم     خدایا سالم بیاد بغلم برای سالم بودنش اگه دلتون میخواد صلوات بفرستین