2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی گیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 61 پست
چرا حالا بعد ده سال یادت افتاده آبجی؟؟؟ اگه تو این مدت رفتاری ازش ندیدی که باعث شه که تو حساس شی و ...

تو تمام ده سال گفتم هی کولی بازی درآورد 

خوب یه بار بگه کی بود و خلاصم کنه

آخه مادرشوهرم همش منو به خاطر ظاهرم مسخره میکنه میخوان بدونم طرف خیلی خوشکل بوده 

دونستن این قضیه حال خودت و زندگیتو خراب تر میکنه...

اعتماد به نفستو ببر بالا و واسه زندگیت از جون مایه بذار ...حرفای دیگرانم واست مهم نباشه اصلن

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه یادم میره ها  ولی هر وقت اردیبهشت میشه دوباره میاد تو ذهنم آخه همسرم هیچ وقت برای عقد و ...

شوهر منم اینطوره سالگرد عقدم کلا یادش رفت ولی دوسم داره به این چیزا فکر نکن.بگو تهش دوست دخترش بوده 

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
یه دختری تو فامیل شوهرم هست قبل اینکه بیان خاستگاری من پدرشوهرم ب شوهرم گفته بریم خاستگاریش شوهرم گف ...

حالتو میفهمم

تو که یکی 

من به همه شک دارم 

مخصوصا یه سری تو دعوا جاری بهم گفت میدونستی شوهرت چقدر طرفدار داشته 

خب ده سال پیش 23سااش بوده تهش دوست دخترش بوده باهاش حرف میزده اون موقعا مث الان کثافت کاری نبوده فکر ...

دقیقا همینطوره

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡

خب تو خیلی اونموقع سادگی کردی! من بودم اصن بهش نمیگفتم و ته و توشو از طریق دختره در میاوردم خطم ب کسی نمیدادم

ولی حالا ک اینکارو نکردی و زندگی شروع کردی اشتباه بزرگترو نکن ک هی ب روش بیاری. چون اون دخترو یاد شوهرت میندازی هی. شاید اصن فراموشش کرده بوده بعد ده سال تو هی میگی هی قلقلک میشه ک. اعتماد ب نفس داشته باش. تو دیگه زندگیتو شروع کردی. پس اون قضیه هرچی بوده چال شده. 

خب تو خیلی اونموقع سادگی کردی! من بودم اصن بهش نمیگفتم و ته و توشو از طریق دختره در میاوردم خطم ب کس ...

کاش بتونم

ولی مطمئنم که خیلی دوستش داشته و این برام قابل هضم نیست 

آخه تو رفتاراش هیچ نشونه عشق نیست 

به تو بگه کی بوده تو ول نمی‌کنی .. از اونجا می‌خواهی بری دوباره پیگیری بعدی!! آروم نخواهی گرفت. دست از کنکاش بردار اگر الان مشکلی توی زندگیت نداری.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
الان هم آروم و قرار ندارم 

اونجوری هم آروم و قرار نمی‌گیری. یک راه حل دیگه پیدا کن. یا مشکلی توی ارتباطتون هست اونو حل کن. یا خودت وسواس و شک و سو ظن گرفتی اونو با مشاور حل کن. 

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

خیلی بده درکت میکنم منم هنووووووز به حرفی که شوهرم ۸سال پیش تو عقد بهم زد و راجع به دختری بود فکر میکنم و میییییسوزم و همش حرص میخورم که چرا جور دیگه برخورد نکردم😢اینکه بعضیا میگن ده ساااااال و تعجب میکنن ولی من قشنگ میفهمم چی میگی و صدسالم بگذره یادم نمیره...ولی من دیگه با شوهرم باهاش حرف نزدم شما هم اصلا دوباره بازگوش نکن

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤
خیلی بده درکت میکنم منم هنووووووز به حرفی که شوهرم ۸سال پیش تو عقد بهم زد و راجع به دختری بود فکر می ...

ممنون که منو میفهمی 

همیشه شوهرم طوری برخورد می کنه که میترسه طرف آبروش بره و حس حمایت داره نسبت به اون 

ولی تاحالا یه بار جلوی بقیه که صدتا حرف بار من کردن حرفی نزده و سکوت کرده