2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی گیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ایرادی تو کارش بوده چرا خطو به تو داده؟الان چی مشکوک نمیزنه؟

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
وای جدی به ده سال قبل که عقد نکرده بودین فکر میکنی...بابا بیخیال الان شوهر توئه اگه دوسش داشت که میگ ...

معلومه دوستش داشته که تو نامزدی من باهاش روزی 4 ساعت حرف میزد به من زنگ نمیزد 

ازدواج من سنتی بود و اینکه مادرشوهرم فقط عروس کارمند دوست داشته 

من غریبم اینا رو بعدها فهمیدم

بگو تونستی هضمش کنی 

یه دختری تو فامیل شوهرم هست قبل اینکه بیان خاستگاری من پدرشوهرم ب شوهرم گفته بریم خاستگاریش شوهرم گفته اصلااا حرفشو نزن ازش خوشم نمیاد بعد عقد ما یه سالی گذشت اونم ازدواج کردو دوتا بچه اورد الان طلاق گرفته نسبتش با اینا یه طوریه ک تو همه مهمونیای مادرشوهرم هست من روش حساس شدم 😤 با اینکه اصن خشکل نیس و جذابیتی نداره 😑😑😑

دلخوش به جمع کردن یک مشت آرزو...💔
اگه ایرادی تو کارش بوده چرا خطو به تو داده؟الان چی مشکوک نمیزنه؟

همش سرکاره 

نمیدونم

تلگرام و گوشیش که خبری نیست 

موقعی هم که به هوش اومد بعد از عمل حرفی از کسی نزد ( میگن اون موقع مردها خودشون لو میدن)

خوب بگه لااقل کی بوده 

چون پول نداشت خطو میخواستن ازش بگیرن 

به هرحال گذشته و اگه الان خوبه فراموش کن.قضیه زندگیش بوده اگه چیز مهمی بوده باشه مطمعن باش خطو به تو نمیداد

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

شوهرت الان چند سالشه؟

به هرحال گذشته و اگه الان خوبه فراموش کن.قضیه زندگیش بوده اگه چیز مهمی بوده باشه مطمعن باش خطو به تو ...

همیشه یادم میره ها 

ولی هر وقت اردیبهشت میشه دوباره میاد تو ذهنم

آخه همسرم هیچ وقت برای عقد و....برام کادو نمیگره یا زنگ نمیزنه بیشتر حساس میشم

من خریت کردم شماره دختره رو نگه نداشتم به خانوادم نگفتم اونم با کولی بازی و خودمو میکشم که تهمت میز ...

چرا حالا بعد ده سال یادت افتاده آبجی؟؟؟

اگه تو این مدت رفتاری ازش ندیدی که باعث شه که تو حساس شی و بهش شک کنی بیخیال باشی نسبت به این قضیه خیلی بهتره....

گذشته ها گذشته...

اگه نسبت به کارش پشیمونه و شرمندس دیگه به روش نیار این قضیه رو تا روش بهت باز نشه...و حرفایی که نباید رو بهت نگه...

ده سال زمان زیادیه....شما باید ده سال پیش کاری میکردی نه الان...الان اگه خیالت ازش راحته بیخیااااال

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
33

خب ده سال پیش 23سااش بوده تهش دوست دخترش بوده باهاش حرف میزده اون موقعا مث الان کثافت کاری نبوده فکرت هزار جا بره .ولش کن الانتو بچسب زیادم ازش نپرس هی یادش بیاد