2777
2789
عنوان

بر سر دوراهی

88 بازدید | 15 پست

بین زندگیه مجردی و پولدار بودن و همیشه در سفر بودن و خرید و لباسای مارک یا متاهلی با مردی که پول نداره و دیگه پوان های مجردی رو نداشته باشم

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

با این شرایط تو مجردی😐

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی به میزان عشقت به طرف داره

منم وضع مالی بابام خیلی بهتر از نامزدمه

ولی انسانیت نامزدمو ترجیح دادم و دارم کمکش میکنم پس انداز کنه و همه چیو با هم بسازیم...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
بستگی به میزان عشقت به طرف داره منم وضع مالی بابام خیلی بهتر از نامزدمه ولی انسانیت نامزدمو ترجیح ...

من خیلی ازاد بودم و هر جا دلم خواسته رفتم و گشتم همه میگن بی پولی پدرتووو در میاره واسه همین خخواستم از دوستام بپرسم

دوسش داري؟ هميشه همه چيز پول نيست هر راهي ي نتيجه و عاقبتي داره بايد خودت تصميم بگيري!عاقلانه و ن ...

خبلی احساساتی نیستم بیشتر اون افا دنبالمه تا من 

اگه عشق و آرامش تو اون متاهلی باشه قطعا همون متاهلی اما

کی ضمانت میکنه ک اینا باشه ؟

و اینکه خانمای ک مجری وضعشون خوب بوده تو متاهلی که وضعیت مالی پایین تر میاد خیلی اذیت میشن و افسرده 

بهترین راه اینه ک با هم کفو خودت ازدواج کنی

اگه عشق و آرامش تو اون متاهلی باشه قطعا همون متاهلی اما کی ضمانت میکنه ک اینا باشه ؟ و اینکه خانما ...

اره منم اگه تو حسابم ده میلیون کمتر باشه افسرده میشم کلا هر چی ببینم میخرم خونه ی مستقل از خانواده هم دارم واسه همین میترسم

من خیلی ازاد بودم و هر جا دلم خواسته رفتم و گشتم همه میگن بی پولی پدرتووو در میاره واسه همین خخواستم ...

منم شرایط شما رو داشتم عزیزم

رفاه و تفریحاتم خونه پدرم خیلی بیشتر بوده

ولی وقتی به گذرا بودن این دنیا فکر کردم

ترجیح دادم چیزی رو انتخاب کنم که موندگار تر باشه

و وقتی جوونیم تموم شد حسرت اینو نخورم که چرا به آرامش نرسیدم و همدم خوبی ندارم

بهتره با توجه به روحیات خودت تصمیم بگیری نه حرف بقیه

بستگی داره طرفت ارزش این از خودگذشتگی رو داشته باشه یا نه😘

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
اره منم اگه تو حسابم ده میلیون کمتر باشه افسرده میشم کلا هر چی ببینم میخرم خونه ی مستقل از خانواده ه ...

بنظر من صبر کن با یکی در حد خودت ازدواج کن نه صرفا بخاطر پول بخاطر خیلی مسائلی ک ممکنه بعدا پیش بیاد

بنظر من صبر کن با یکی در حد خودت ازدواج کن نه صرفا بخاطر پول بخاطر خیلی مسائلی ک ممکنه بعدا پیش بیاد

چشم. خودمم چون دلم با این ازدواج نیست خیلی دودلممم. اصلا عشقو خیلی قبول نداشتم الانم نمیتونم از رفاهم بگذرم

مجررررردیییییی

صعود از گروه بنفش به زرد با سرگروه @فندوق_فسقلی گروه بامدادخمار وزن اولیه   78.900 وزنالان 73.500 وزن  هدف   56  ما میتوااانیم ....میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟؟؟؟(سلامتی یه بی گناه ) .......دیکه واسه سلامتیش صلوات نفرستید....لطف کنید واسه شادی روحش یه فاتحه بخونید.....