2777
2789
عنوان

دوران عقدتون

428 بازدید | 36 پست

بچه ها دوران عقدتونو بگید رفتوامدتون چجوری بود و چقد عقد بودید ،من که خسته شدم انقد دوشب اونوریم ی شب اینور😭

دلِ من گرد جهان گشت نیابید همانندش💫

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو دوره عقد ؛  برای حفظ احترام خودتون ، شب رو منزل مادر همسرتون نمونید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

هفته ای ی بار من شام خونشون دعوت بودم خوابیدنم نمی موندم شوهرمم هر وقت دلش میخواست میومد خونه ما پنجشنبه شب هم اجازه داشت بمونه اخه من و مامانم تنها بودیم راحت بود خونه ما 

حاج خانوم تکرار غریبانه روزهایت بدون حاج اقا چگونه گذشت...

ماه به ماه یا  40 روزی یکبار بعضا  بیشتر دعوت میکردن شام میرفتم شبم عین جوجه  ها برمیگشتم خونمون

مهمون داشتن استثنائا دعوت میکردن واسه شام یا افطار  جدا   جاییم اگر میرفتن  شوهرم اگر میومد دنبالم که هیچ اگر نه  نمیرفتم  آها دو سال و نیم عقدمم  2 3 بار موندم فک کنم شب اونم زنونه مردونه بود 

داره دو سال میشه عقدمون نامزدم پسر خالمه تو رفت و آمد خداروشکر مشکلی نیس  

نزدیکای عروسیمه فقط دعا کنید حال خاله اولیم خوب نیس خیلی دوسش دارم از طرفیم عروسیمون یکسال عقب میوفته اگه خدای نکرده چیزی بشه

یه دختر اردیبهشتی

ما تو دوران عقد مون ماهی یبار یا دو ماه یبار همو میدیدم چون راه دور بود و مرخصی نداش اما کاهی من میرفتم پیشش و چن هفته بودم البته خونه مجردی داش 😁

خونه مادرشوهر نمیموندم 😑

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔