2777
2789
عنوان

باردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 57 پست
شما اسم خودتون راحیل یا کوچولوتون

هیچ کدوم عزیزم 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ کدوم عزیزم 

خوش بحالت من چند ماهه اقدام میکنم این ماه فک کردم ک شده همش امیدم نا امید میشه ک افتادم به لکه بینی اومدپ تو جام بخابم کلی گریه کردم دلم خیلی شکست یارو دوس پسرش از کنارش رد میشه حامله میشه 

من ک شوهرمه 

محرممه

حلالمه

چند ماه اخه تلاش کنم 

چرا اخه

خوش بحالت من چند ماهه اقدام میکنم این ماه فک کردم ک شده همش امیدم نا امید میشه ک افتادم به لکه بینی ...

منم خیلی سختی کشیدم و اینروزا رو گذروندم همش گریه و درد و دوا دکتر و هر ماه انتظار و بی بی چک منفی... از امضام معلومه من چهارسال منتظر بودم کم نیست.... بعدشم خانواده شوهرم میگفتن اینم براش نمیمونه سقط میشه چون یه بارداری پوچ داشتم منم خیلی سختی کشیدم تو بارداریم خیلی استرس داشتم هنوزم دارم که سقط نشه دو هفته پیش تکوناش کم شده بود نوار قلبش بد بود الانم دارم دارواستفاده میکنم که زبونم لال زایمان زودرس نداشته باشم...ایشالا شما هم باردار میشی و یه بارداری شیرینو تجربه کنی

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

عزیزم هیچوت ناامید نباش...مگه چند وقت اقدامی؟

من دو ساله از عقدم چند ماهم از ازدواجم میگذره قبلا بود وقتایی ک از دستمون در بره و حامله نشدم یه ۷ ماهیه داریم تلاش میکنیم هر شب هر شب 

همش علایم بارداری و در نهایت منفی

منم خیلی سختی کشیدم و اینروزا رو گذروندم همش گریه و درد و دوا دکتر و هر ماه انتظار و بی بی چک منفی.. ...

دعا کن برام امشب خیلی دلم شکست

گریه کردم گفتم خدا هیچ چیزو راحت به من نمیده هر چند قدر همه چیزمو میدونم 

آخه اسم کاربریتونه

کاربریم سال 96 هست وقتی بار اول باردار شدم میخواستم اگه دختر شد بذارم راحیل واسه همین انتخابش کردم 

من دو ساله از عقدم چند ماهم از ازدواجم میگذره قبلا بود وقتایی ک از دستمون در بره و حامله نشدم یه ۷ م ...

شادو پشیمونی خیلی بده انقدر میرفتم داروخونه تکی بی بی چک میخریدم دیگه الان چنتا چنتا میخرم 

با کلی شوق با شوهرم وایمیسیم جواب مثبت بشه اما داغون میام بیرونو میگم منفیه

من دو ساله از عقدم چند ماهم از ازدواجم میگذره قبلا بود وقتایی ک از دستمون در بره و حامله نشدم یه ۷ م ...

بخدا هفت ماه زیاد نیست من یه ساله منتظرم کیست ریز تخمدان دارم..این ماه ۴روز مونده به پری بی بی مثبت شد...

کاربریم سال 96 هست وقتی بار اول باردار شدم میخواستم اگه دختر شد بذارم راحیل واسه همین انتخابش کردم&n ...

عزیزم خیلی دوست دارم منم دختری داشته باشم ،اسمشو بزارم راحیل بخاطر همین پرسیدم