2777
2789
عنوان

باردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شادو پشیمونی خیلی بده انقدر میرفتم داروخونه تکی بی بی چک میخریدم دیگه الان چنتا چنتا میخرم  با ...

درکت میکنم حالتو خوب میفهمم...من این اخریا دیگه شوهرم میگفت الکی بی بی نگیر من یواشکی میگرفتم دلم طاقت نمیاورد..غصه نخور ایشالا ماه بعد باردار میشی بهت گفتم من چهارسال انتظار کشیدم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

دعا كنيد سالم باشه

هست ایشلا فکرای بد نکن واسش صلوات بفرست و فوت کن شکمت ایه الکرسیم بخون

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

چه بده علامت نداره

بعضیا داره لکه بینی و خونریزی من نداشتم بدن با بدن فرق داره

ایشالا دامن همه ی کسایی که نی نی میخان سبزشه به حق این شبای عزیز

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍

منم یه روز از وقت پری میگذره بیبی چک نزاشتم میترسم منفی باشه تا۲روزم صبر میکنم پری نیومد بیبی میزنم

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍

این ماه نه سینه درد دارم نه حالتای پری عجیبه اصلا