2777
2789
عنوان

امگا۳دربارداری

432 بازدید | 15 پست

بچه هاکی از۱۶هفتگی تااخربارداری امگا۳خورده؟دکترتون تجویزکرد؟دکترم از۱۶هفته تااخرزایمان گف بایدبخورم الان۳۲هفتم تاحالاهرروزامگا۳خوردم

شمایی ک امضامومیخونی ازخدامیخوام هرچی ک ازش میخوای +سلامتی بت بده میشه توام براسلامتی نی نیم ی صلوات بفرستی🙏🙏😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه مارکشو بگی من باردار نیستم میخام برای شوهرم بخرم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

من امگا۳بدون جیوه ازهفته۱۶دکترم تجویزکرده

شمایی ک امضامومیخونی ازخدامیخوام هرچی ک ازش میخوای +سلامتی بت بده میشه توام براسلامتی نی نیم ی صلوات بفرستی🙏🙏😔

من هاه اخرم امروزازدکترم پرسیدم یه قرص امگاسه بدون جیوه گفت اگه گیرت اومدمیتونی بخوری رفتم ازداروخانه پرسدم گفت 6تاش 30000تومن نگرفتم گفتم چکاریه میرم بااین پول یککیلوماهی میخرم دووعده تویه هفته باشوهربچم میخوریم خیلی خاصیتهای دیگه هم داره یه وعده عذاهم هست 

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
من ازاول بارداری تاحالا هرماه سیصدهزارتومن پول داروامپولام برمیداره امپول انوساپارین میزنم 
سلام همونطوری مونده تازایمان کنم ببینم چی میشه