2777
2789

عزیزم واسه همه رشته ها کار هست

مهم اینه که توانایی شما در چه حد باشه

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم واسه همه رشته ها کار هست مهم اینه که توانایی شما در چه حد باشه

تواناییم کمه یعنی سوادم تو این رشته زیاد نیس چون درسا رو شب امتحانی میخوندم بنظرت دنبال کار باشم یانه؟ 

اگه ارشد روانشناسی بالینی بخونی و بعد دکترا میتونی مطب بزنی این بهترین حالتشه.  غیر از این تو مراکز آموزشی و مراکز ی مثل بهزیستی هم کار میکنن. 

تو آزمون استخدامی آموزش پرورش هم روانشناسی جزو رشته هایی بود که به عنوان مشاور مدرسه جذب میشد. 

تواناییم کمه یعنی سوادم تو این رشته زیاد نیس چون درسا رو شب امتحانی میخوندم بنظرت دنبال کار باشم یان ...

عزیزم توانایی با سواد داشتن فرق میکنم

منظورم زرنگ بودنتونه و اینکه چقدر مهارت کار کردن داشته باشید

دنبال کار باشید بلاخره باید از یه حایی استارت زد دیگه

ولی آرمان گرا نباشید از پایین شروع کنید تا کم کم رشد پیدا کنید

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
منم همش راجب به این رشته تاپیک میزنم کسی چیزی نمیگه عزیزم رشتت چه جوره درسا دانشگاهیت خوبه؟سخته؟راجب ...

ن درسا خیلی اسون بود همش حفظی فقط دوتا امار داشتیم اونم اسون بود و دوتا زبان ک من چون خودم دوران دبیرستان کلاس زبان رفته بودم زبانا واسم راحت بود البته با کتاب کمک درسی

همشم شب امتخان میخوندم پاس میشدم 

من پیام نور بودم

ن درسا خیلی اسون بود همش حفظی فقط دوتا امار داشتیم اونم اسون بود و دوتا زبان ک من چون خودم دوران دبی ...

آهان عزیزم درسته بعد کتاباراجب روانشناسی بودن؟

بعداینکه دانشگاه آزاداین رشته رو داره؟

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤

روانشناسی از جمله رشته هایی که اگه ادامه بدی برات بهتره.  گرایش بالینی.  کودک و نوجوان.  مشاوره

الان جامعه به سمتی میره که مردم خواهانشون هستن البته اگه واقعا کاربلد باشی.  کارم باید از حقوق کم شروع کنی تا یاد بگیری. 

آهان عزیزم درسته بعد کتاباراجب روانشناسی بودن؟ بعداینکه دانشگاه آزاداین رشته رو داره؟

اره کتابا راجب روانشناسی بود کتابای مختلفی بود روانشناسی یادگیری.،بازی،هوش و سنجش (درمورد نحوه گرفتن ازمون هوش)، درمورد کودکان استثنایی، و... یادم نیست دیگه

اره کتابا راجب روانشناسی بود کتابای مختلفی بود روانشناسی یادگیری.،بازی،هوش و سنجش (درمورد نحوه گرفتن ...

خیلی خوبه مرسی عزیزم بابت راهنماییت

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤