2777
2789
عنوان

با وزن زیاد تو بارداری چ کردین؟؟؟ :(

201 بازدید | 44 پست

من الان هفته 26 هستم 

هر هفته تقریبا 2 کیلو اضافه میکنم 

تا الان شده 9کیلو 

خیلیه ن ؟؟؟؟؟ 

دکتر گفته مولتی رو نخور دیگ

چون اشتها رو بالا میبره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نی نی چاقالوئه

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

هفته ای دو کیلو؟

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

توي بارداري ك نميشه رژيم  نخوردن گرفت. ولي نون و برنج رو كم كن. سيب زميني و ماكاروني رو حذف كن. بيشتر غذاي پخته بخور. سرخ كردني خيلي كم. ميوه و سبزيجات زياد بخور و شيريني جات كم.

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم

من که تو ۲۰ هفته ام ۹ کیلو اضافه کردم

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

هیچی از تجربه‌ی چاقیم لذت بردم 

۴۸بودم شدم ۷۵ خیلی خوب بود😄😄😄

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

نهايت وزن زياد كردن تو كل بارداري ١٨ كيلو . ماه هاي اول زياده روي نكنيد مخصوصا تو شيريني تا از ماه ٧ به بعد كه وزن جنين هم بالا ميره خوب بخوريد. در حد كمك به سيستم عصبي جنين و مواد مقوي بخوريد نه زياده روي

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
تو بارداری وقتی زیاد پیاده روی بری که زیر دل درد میگیره و رحم منقبض میشه

اره منم پیاده روی میکنم از دل درد وکمردرد میمیرم