2777
2789
عنوان

با وزن زیاد تو بارداری چ کردین؟؟؟ :(

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 44 پست
تو بارداری وقتی زیاد پیاده روی بری که زیر دل درد میگیره و رحم منقبض میشه

خب اروم اروم راه بره بخوره بشینه یا بخوابه کلی ضرر میرسونه هم خدایی نکرده ب بچه هم بخودس

۹۹/۹/۹  💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو هفته ی ۲۰ .۴ کیلو اضافه کرده بودم الان ۲۴ هفته ام نمیدونم چقدر شدم

چه خوب ۴ کیلو عالیه، بچه شما اخر مردادیا اول شهریور بدنیا میاد ؟

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

من تو هفته ۱۳ ام تازه سه کیلو از وزن قبل بارداریم کم کردم.بنظرتون اوضاع خیلی حرابه؟یا طبیعیه تو این هفته ها؟

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
من تو هفته ۱۳ ام تازه سه کیلو از وزن قبل بارداریم کم کردم.بنظرتون اوضاع خیلی حرابه؟یا طبیعیه تو این ...

بعضیا تو ۳ماه اول وزن کم میکنن حتما تهوع داشتید؟ولی مشکلی نداره

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
بعضیا تو ۳ماه اول وزن کم میکنن حتما تهوع داشتید؟ولی مشکلی نداره

اره تهوع داشتم الان ۲   ۳ روزیه ک انگار تموم شده.ولی تو همون دورانم خوردنم خوب بود ینی زیاد میخوردم

من کلا 17 کیلو اضافه کردم ولی از بس سر زایمان زجر کشیدم اب شدم الانم که دیگه لاغر تر از قبل بارداریمم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
من کلا 17 کیلو اضافه کردم ولی از بس سر زایمان زجر کشیدم اب شدم الانم که دیگه لاغر تر از قبل بارداریم ...

وای من فوبیای زایمان دارم😢

اره تهوع داشتم الان ۲   ۳ روزیه ک انگار تموم شده.ولی تو همون دورانم خوردنم خوب بود ینی زیاد میخ ...

من الانم تهوع دارم تو ۵ماه