2777
2789
عنوان

کیا جاری دارن؟

178 بازدید | 7 پست

سلام..خانما من دوتا جاری دارم یکی شون از من کوچیکتره ۵سال یکیشونم ۵ سال بزرگتر منه. سارا بزرگتر و دنیا کوچیکتر من. من ی مشکلی ک دارم اینه ک هرچی میشنومو میرم ب شوهرم میگم... پشت سر سارا و دنیا خیلی حرفا شنیدم.. همه جا حرف شنیدم و متاسفانه گفتم ب شوهرم..دور رو برم خیلی خلوته..دلم برو و بیا میخواد ولی نمیشه چون شوهرم از سارا و مخصوصا دنیا خوشش نمیاد و برا همین با برادراش قطع رابطه کرده. اینم بگم ک من غریبه م تو خونواده ولی سارا و دنیا دخترعموی هم میشن و دخترعموی شوهرم..برا همین شوهرم چون اخلاقشونو می شناسه ازشون خوشش نمیاد. اینم بگم خیلی حرفا شنیدم تو فامیل ک اونا پشت سرم گفتن خیلی زیاد..متلک هم خیلی میگن بهم. بعدش میگن شوخی کردم. من ازشون چیزی کم ندارم یکی شون دوتا بچه داره یکیشونم سه تا. من یدونه دخمل۶ ماهه دارم‌. دنیا دیپلم داره و سارا فوق لیسانس بیدار منم فوق لیسانس. من از همون اول عروسی اومدم خونه مستقل خودم ولی اونا با مادر شوهرم زندگی می کنن..ب نظرتون چیکار کنم؟چرا اینقدر پشت سرم حرف میزنن؟ مثلا میگن اره زهره روغن مصرف میکنه خیلی..الان کل فامیل میدونن من مصرف روغن بالای درصورتی ک اینطور نیس من فقط برا سیب زمینی سرخ شده روغن زیاد می زارم و اونا همون یه بار دیدن ک روغن زیاد گذاشتم واسه سیب الان کل فامیل میدونن..اره زهره لباس تن بچه نمیکنه؟ بچه ش همیشه لخته. ما اهواز زندگی میکنیم و هوا گرمه واسه همین من همیشه شرت یا شلوارک کوتاه یا تاپ تن دخترم میکنم. حالا کل فامیلشون بهم میگن لباس تن بچه کن وگرنه بچه ت همینجوری ول و لخت بار میاد. خداروشکر همیشه شوهرم بهم میگه زهره من میخام دخترمونو مث خودت عین خودت بار بیاری. منم لخت و ول نیستم الحمدلله..محجبه نیستم ولی لخت هم نیستم. یه تابلو قشنگ داشتم دادمش ب سارا حالا هرجا کسیو از فامیل میبینم میگه راسته ک وسایل تو بذل و بخشش میکنی؟ بابا تو خولی بود نیستی خونه جمع کنی..و..... مانند اینا زیاده خیلی..

حالا چیکار کنم ب نظرتون؟همچنان ب خوب بودن باهاشون ادامه بدم یا نه؟دوس ندارم دخترم تو تنهایی بزرگ بشه. دوس دارم با خونواده پدرش خوب باشه و برا و بیاد..از مادرشوهر و خواهر شوهر نگممممم براتون منم.. سرم داغ شد بخدا..

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهم شوهرته كه پشتته 

اونا دقيقا از اين استقلال تو رنج ميبرن از اينكه شوهرت بهشون رو نميده 

عزيز دلم اينا حرفاي مهمي نيس وكلا موضوع مهمي نيس تا باشه پشت سر ادم ازاين حرفا باشه نه حرفاي مهم 

زمان عرضه و موفقيت هاي ادم رو به نمايش ميذاره مگه فاميل چه قدر تو روش زندگيه تو تاثير ميذارن كه برات انقدر مهم شده كمي به خودت مسلط باش و ازشيوه ي مديريتيه زندگيت لذت ببر كه انقدر براشون مهمي كه راجع بهت حرف ميزنن

مهم شوهرته كه پشتته  اونا دقيقا از اين استقلال تو رنج ميبرن از اينكه شوهرت بهشون رو نميده  ...

یعنی همینجوری ادامه بدم...نزارم دخترم سمتشون بره؟

خیلی هم بی فرهنگ و بی ادبن..برا همین میترسم دخترمو بفرستم سمتشون

یعنی همینجوری ادامه بدم...نزارم دخترم سمتشون بره؟ خیلی هم بی فرهنگ و بی ادبن..برا همین میترسم دخترم ...

ببين دخترت بيشتر از اونا باخودت در ارتباطه پس اولين الگوش تويي به نظرم انقدرم خود بزرگ بيني خوب نيس كه هي فك كني بقيه بد وبي ادبن ما ماه هستيم 

دومن اينكه تو طبق ذات خودت رفتار كن كائنات با قلب تو رفتار ميكنه كاري نداري بقيه چي ميگن وچيكارميكنن اصل نيت وقلبه خودته رئوف باش مهرباني رو گسترش بده واجازه بده جهان هستي خودش با عدالت ومساواتش رفتار كنه 

تو روايات هم داريم الاعمال و بالنيات 

يعني كل كارهاي شما به نيت شما وابسته است