2777
2789
عنوان

شكاك شدم

129 بازدید | 24 پست

از وقتي اومدم تو ني ني سايت همش شك ميكنم به همسرم 

روزايي كه ميخوام از ظهر بيام خونه مامانم تا شب اونم بعد سركارش بياد پيشم دلم هزار جا ميره ميگم نكنه من خونه نيستم كسي رو بياره

اه خيلي حس بديه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😑  نخون تاپیکای خیانتو نمیگم همه ولی بعضیاش برا پربازدید شدنه و دروغه

واقعا؟بيچاره همسرم همش حواسش بهم هست رابطمون خوبه اما از اول آشناييمون تا الان عادت داره طي روز ازم ميپرسه كجايي چيكار ميكني و اينا منم ازين كه ميپرسه كجام حساس شدم فك ميكنم داره آمارمو ميگيره 

من تازه از وقتی اومدم اینجا قدر شوهرمو بهتر میدونم این افکاغرو از ذهنت دور کن گلم.

بابا منم مقايسه ميكنم ميبينم چقدر شوهر من خوبه بعد اين خيانتارو كه ميبينم حساس ميشم به كوچكترين رفتاراش

عزیزم من یکی ازهمونایی هستم ک بهم خیانت شده همه که مثل هم نمیشن ب چیزای خوب فکرکن این افکارمنفی روازخودت دورکن ب چیزای خوب فکرکن زیادم پیله نکن ب شوهرت هرچی گیربدی بدتر ازت فراری میشه چون مردا ازگیردادن وقت وبی وقت زناشون خوششون نمیادتوخوب باش خیلی هم ب حال خودش نذار معمولی رفتارکن ب حق امام زمان واین روزای عزیز هیچوقت هیچوقت این اتفاق واست نیافتاده وهیچوقت تجربه اش نکنی واست بهترینارومیخوام گلم.

😑  نخون تاپیکای خیانتو نمیگم همه ولی بعضیاش برا پربازدید شدنه و دروغه

نه والا زمانه ی بدی شده.همشم دروغ نیست.حالا منکه تاپیک نزدم پربازدید شه،دختر عموی همسرم بخاطر خیانت شوهرش داره طلاق میگیره یه پسر ۱۰ ساله هم داره.از اونورم همکار سابق شوهرم رفته زن صیغه کرده دو تا بچه دوقلوی خوشکلم داشت.زنش رفت دادخواست داد طلاق گرفت.دختر دایی خودم شوهرش هم با زن خرابها بود و هم دختر خراب ،اونم طلاق گرفت .نباید با شکاک بودن زندگی رو واسه خودمون خراب کنیم.از طرفی باید حواسمون به زندگیمون باشه و بقولی شوهرمونو تو مشتمون نگه داریم.

عزیزم من یکی ازهمونایی هستم ک بهم خیانت شده همه که مثل هم نمیشن ب چیزای خوب فکرکن این افکارمنفی رواز ...

عزيييييزممممم جيگرم كباب ميشه وقتي ميبينم واسه كسي اين اتفاق ميفته ايشالا توام بخاطر دل مهربونت زندگيت رو روال بيفته و درست شه😓🙏🏼

چجوري تو مشتمون نگه داريم؟

زیادبی توجه نشیدبه شوهراتون هرجا که خواست بره سمت خانواده خودش یاگردش حتی واسه کارداشتن تویه مسیرطولانی واسه کارای شخصی حتما همراهیش کنیدحتی اگرخیلی بی حوصله بودی حتما باهم غذابخوریدسعی کن همش برنامه ریزی کنی باهم برید بیرون حتی شده نیم ساعت همش شیطنت کن ادای دختربچه های شیطون دربیار لباس های شیک توخونه بپوش به خودت برس تاشوهرت فقط وفقط ازجانب خودت سیراب بشه یه بارخطا بره تااخرعمرنمیتونی جمعش کنی مراقب حرف زدنت باش سعی کن بددهنی نکنی توخونه واسش سرگرمی درست کن هرچندوقت یکباریه شام خیلی خوب چندمدل دسرخیلی خوب درست کن خیلی خودتو سرذوق نشون بده ب وجد بیاد

چجوري تو مشتمون نگه داريم؟

والا بلد بودی بمنم بگو.من وضعم بدتر از توئه.همسرم همش ماموریته.اینجا هم بودنی صبح تا شب میره سر کار.اول زندگیمو بخدا سپردم.بعدش زنگ میزنم حالشو میپرسم و میگم زود برگرد دلمون برات تنگ شده.از رفتی انگار چراغ خونه رو با خودت بردی و از این حرفها.به خودم میرسم واسه خودم ارزش قائلم هم از نظر خورد و خوراک هم پوشش و ارایش.به همسرمم اهمیت میدم.همش بهش تلقین میکنم هیشکی مثل من تورو دوست نداره و بفکرت نیست.همه دنبال پولتن.منظورم از همه خانواده و دوستاشن.اینجوری دیدش نسبت به زنهای اطرافشم تغییر میکنه که اونا هم دنبال پولمم.نمی دونم تا جایی که تونستم شوهرمو تو مشتم نگه داشتم

دوره زمونه بدی شده انقدربدکه حتی ادم ب خواهرمادرخودش شک میکنه ک مبادا باعث زندگیش بشن خیلی بایدمراقب باشی اگرواقعا خیلی شوهرت واست مهمه حتما خودت زندگی روبه حال خودش نذار تلاش کن واسش مثلا توخونه اگر پاسوردارین پاسوربازی کنیداگر تخته دارید تخته اگرحوصلشوداره اسم فامیل هی الکی شلوغش کن بگوبخندچیزایی بنویس ک همش ازشیطنتت بخنده همه اینارومشاوره رفته بودم بهم گفت