عزیزم من یکی ازهمونایی هستم ک بهم خیانت شده همه که مثل هم نمیشن ب چیزای خوب فکرکن این افکارمنفی روازخودت دورکن ب چیزای خوب فکرکن زیادم پیله نکن ب شوهرت هرچی گیربدی بدتر ازت فراری میشه چون مردا ازگیردادن وقت وبی وقت زناشون خوششون نمیادتوخوب باش خیلی هم ب حال خودش نذار معمولی رفتارکن ب حق امام زمان واین روزای عزیز هیچوقت هیچوقت این اتفاق واست نیافتاده وهیچوقت تجربه اش نکنی واست بهترینارومیخوام گلم.
😑 نخون تاپیکای خیانتو نمیگم همه ولی بعضیاش برا پربازدید شدنه و دروغه
نه والا زمانه ی بدی شده.همشم دروغ نیست.حالا منکه تاپیک نزدم پربازدید شه،دختر عموی همسرم بخاطر خیانت شوهرش داره طلاق میگیره یه پسر ۱۰ ساله هم داره.از اونورم همکار سابق شوهرم رفته زن صیغه کرده دو تا بچه دوقلوی خوشکلم داشت.زنش رفت دادخواست داد طلاق گرفت.دختر دایی خودم شوهرش هم با زن خرابها بود و هم دختر خراب ،اونم طلاق گرفت .نباید با شکاک بودن زندگی رو واسه خودمون خراب کنیم.از طرفی باید حواسمون به زندگیمون باشه و بقولی شوهرمونو تو مشتمون نگه داریم.
والا بلد بودی بمنم بگو.من وضعم بدتر از توئه.همسرم همش ماموریته.اینجا هم بودنی صبح تا شب میره سر کار.اول زندگیمو بخدا سپردم.بعدش زنگ میزنم حالشو میپرسم و میگم زود برگرد دلمون برات تنگ شده.از رفتی انگار چراغ خونه رو با خودت بردی و از این حرفها.به خودم میرسم واسه خودم ارزش قائلم هم از نظر خورد و خوراک هم پوشش و ارایش.به همسرمم اهمیت میدم.همش بهش تلقین میکنم هیشکی مثل من تورو دوست نداره و بفکرت نیست.همه دنبال پولتن.منظورم از همه خانواده و دوستاشن.اینجوری دیدش نسبت به زنهای اطرافشم تغییر میکنه که اونا هم دنبال پولمم.نمی دونم تا جایی که تونستم شوهرمو تو مشتم نگه داشتم