2777
2789
عنوان

شكاك شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 24 پست
والا بلد بودی بمنم بگو.من وضعم بدتر از توئه.همسرم همش ماموریته.اینجا هم بودنی صبح تا شب میره سر کار. ...

واسه شما سخت تره شماهم همش ب شوهرتون پیامک بدین وسط روز هرساعت ک وقت داشتین قبل ازاینکه اون ب شما زنگ بزنه یا پیامک بده سرچ کنید تواینترنت خیلی چیزای قشنگی هست ب شوهرتون بگیدکه ازپیامکی ک دادین خوشش بیادوقتی میادخیلی بهش برسید اما یه کاری هم نکنید ک همیشه پیش خودش بگه اینکه منومیپرسته حالا یه خطایی هم کنم نمیفهمه ک بفهمه هم انقدردوسم داره کوتاه میادسعی کنید مثلا وقتی باهم رابطه دارید ومیره پیش شما نیس هی بهش یاداوری کنید ک توعطشتون باشه همش بی قراری کردن خودتونو بهش نشون بدین انشاالله ک همیشه خوش باشید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرچی شیطنتتون بیشترباشه مردبیشترجذبتون میشه توخونه اهنگ شادبذارید هرازگاهی برقصید اگربلدین اما همیشه شیک ومرتب باشید منظور این نیست ک شینیون میکاپ کنیدازاول صبح ساعتهایی ک شوهرتون داره میاد لباسی ک دیروز توتنتون دیده رودربیارید یکی دیگه بپوشیدموهاتونو یاببافیدیا ببندید یابازبذارید بایه سنجاقی چیزی یکم مرتبش کنیدحالا اگرکاشت ناخن دارید ک خیلی خوبه نبودهم یه لاک ساده کفایت میکنه ارایشم درحدخیلی معمولی بایه کرم اب رسان یا ضدافتاب یه ریمل یه رژ ک فقط صورتتون از بی روح بودن دربیاد فقط روزایی ک رابطه دارین یکم بیشترازحدمعمول ب خودتون برسید ک شوهرتون متوجه این تغییرتون بشه وبفهمه چی تودلتون میگذره

يعني نه كه جدي جدي بد دهني كنيم فقط موقع شوخي و خنده

ن اینکارو نکن اگرحتی اون اینجوریه شما جواب ندین چون این رفتارهم بعدا واستون پیامدخوبی ب همراه نداره ببین مردا خیلی چیزارو ب زبون نمیارن بعد ک برید یه جایی حالا بین اقوام یادوستاتون اخه ازاین نقلای مجلس جلب توجه کن زیادهست همه جا هی ادای ادمای خیلی متشخص دربیارن جلوشوهرتون اونجا اولین حرکت کارشماروبااون مقایسه میکنه دیگه نمیدونه ک اینا همش توظاهر شاید توخودشون هزارجورفهش بددهنی هم این خانم ب شوهرش بکنه اما اون لحظه این میشه یه ایراد بزرگ یه عیبی ک فوری ب رخ میکشه خودشو سعی کن اگرم اون میگه شما فقط شنونده باشی بخندی مودب ج بدی همیشه پیش خودش بگه به به خانم من یه خانم تمام وکمال

هرچی شیطنتتون بیشترباشه مردبیشترجذبتون میشه توخونه اهنگ شادبذارید هرازگاهی برقصید اگربلدین اما همیشه ...

ما خيلي با هم حال ميكنيم مثه دو تا دوستيم شوخي و خندمون زياده رابطه زناشوييمونم نسبتا زيادو خوب هست اينا زندگيمونو تضمين ميكنه به نظرت؟

ما خيلي با هم حال ميكنيم مثه دو تا دوستيم شوخي و خندمون زياده رابطه زناشوييمونم نسبتا زيادو خوب هست ...

اره چرا ک ن اما تکراری نباش هیچوقت همیشه دنباله یه ایده جدید باش تواین تاپیکت های همسرداری ک همش خانماراجع به چجوری زندگی کردنشون عادتاشون صحبت میکنن چندتاایده جدید درنظربگیرهمیشه ابدیت کن مدل زندگیتوبذاریکنواخت نشه همه چی.زیادم ب چیزای بدفکرنکن فقط هواست ب زندگیت باشه اولین کارایی ک مردی ک خیانت میکنه اینه ک نسبت ب زنش زندگیش سردمیشه همش توخودشه بی حوصله ست گوشیشو همش قایم میکنه نمیتونه ۵دقیقه دستت بده ازترس رابطه جنسیش کمترمیشه فوری میتونی متوجه بشی حس زنا قوی تراز این حرفاست.....

اره چرا ک ن اما تکراری نباش هیچوقت همیشه دنباله یه ایده جدید باش تواین تاپیکت های همسرداری ک همش خان ...

خداروشكر اينايي كه گفتي خيلي به دردم خورد اصلا آرامش گرفتم خدا خيرت بده